Ljepota i relax 08. srpnja 2014.

Termalna voda za lijepu i zdravu kožu

Djecak_I_Zenau
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mirno, prekrasno, okruženje i jedinstven sastav termalne vode zaštitni su znak Rimskih termi koje spadaju među najpoznatija lječilišta u Sloveniji. Bogata ponuda usluga i blagotvorni učinci prirode razlozi su koji stvaraju jedinstvenu atmosferu za savršeno opuštanje i aktivnosti

Iskusi stare rimske obrede u sauni

Arhitektonski sofisticirani resort ima hotele s tri i četiri zvjezdice te fascinira svojom bogatom tradicijom i svi se osjećaju potpuno opušteno. Wellness centar Amalija nudi saune s dnevnim vođenim programima, nekoliko različitih masaža i starih rimskih obreda. Superiorni dizajn bazena pruža pravi doživljaj izvornih rimskih termi.

Gosti mogu uživati u ukusnim specijalitetima u Sofiji, à la carte restoranu, dok restoran cara Ferdinanda nudi bogat samoposlužni bife. Kavana princeze Viktorije zaokružuje kulinarsko iskustvo sa svojim bogatim izborom izvrsne kave, čaja i domaćih slastica.

Veliki izbor medicinskih i fizioterapeutskih usluga

Medicinski centar Valetuda nudi širok spektar medicinskih i fizioterapeutskih usluga za sve one koji žele unaprijediti svoje zdravlje i poboljšati kvalitetu života. Rimske terme, okružene šumovitim brežuljcima, idealno su za sve sportske aktivnosti kao što su biciklizam, nordijsko hodanje, tai chi, tenis, yoga, planinarenje, paragliding i jahanje.

Više info na: www.rimske-terme.si

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.