Dijeta 15. srpnja 2014.

Ponovno se volim gledati u ogledalu!

Luc-Uspr_3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Lucija je u pretposljednjem tjednu projekta i sve je sretnija i zadovoljnija. Rekla nam je kako je Nupo spašava na poslu u uredu jer više ne mora razmišljati što će pojesti i naručivati gotove nezdrave obroke. Sviđa joj se i to što od kada konzumira Nupo ima puno više energije pa joj je rutina svaki dan odhodati nekoliko kilometara ili vježbati

Nupo - spas u uredu

''Nupo me spašava u uredu. Nema više razmišljanja što danas jesti, hoće li netko sa mnom uzeti pola pizze, koliko košta gablec za danas... Sada je tu Nupo, uvijek spreman i brz. Gableci su me uvijek zamarali pa je to bio i jedan od razloga zašto sam ga htjela koristiti i zašto planiram nastaviti s Nupom i nakon završetka projekta. Veselim se što ću i dalje, kada prođe ovaj izazov, svakako nastaviti s Nupo prehranom. Najviše na poslu, da me riješi razmišljanja o tome što jesti svaki dan'', rekla nam je Lucija.

''Znam da s Nupom unosim sve što mome tijelu treba i da sadrži idealnu količinu vitamina i minerala. Sviđa mi se što imam puno energije pa mi je sada već rutina svaki dan odhodati nekoliko kilometara ili vježbati. Baš se osjećam dobro i zadovoljno u svom tijelu. Volim se pogledati u ogledalo i pratiti što se događa, gdje sam sada 'uža', i gdje se najviše primijeti da sam smršavjela. Moja kći Klara je najbolja, često mi kaže 'mama, joj, baš jesi smršavjela' pa mi razveseli dan. Polako mogu odjenuti hlače koje prije nisam mogla zakopčati. Dvoje traperica sada su konačno u upotrebi, ali imam ih ja i još manjih brojeva pa do kraja ljeta planiram i u njih stati'', optimistična je Lucija.

''Nupo promatram iz prikrajka već zadnju godinu i razmišljala sam stalno kako i kada krenuti. Ovaj natječaj je došao kao naručen, a osobito činjenica što sam ga i osvojila. Znala sam da samo s ovako potpunom promjenom, s hranom koja se lako i brzo priprema te ne iziskuje posebno kuhanje, drugačije nego što kuham za svoje ukućane, mogu postići pravi rezultat. Zaista nisam očekivala da će mi Nupo pružiti i dodatnu energiju. Nakon prvog tjedna krize, dani su odjednom postali dovoljno dugi tako da imam i vremena i volje za vježbanjem i hodanjem, odnosno za svim aktivnostima koje mi pomažu da činim dobro za svoje tijelo."

Nupo te nagrađuje (još samo danas!)

Još samo danas do kraja dana u jednoj kupovini, na jednom računu, u odabranima dm prodavaonicama kupi Nupo proizvode u vrijednosti od najmanje 200 kuna i možeš osvojiti vrijedne Nupo i Nike nagrade: 25x Nike sportska torba + Nupo start paket, 25x Nike sportska majica + Nupo On the Go paket, 50x Nupo Start paket.
Kako sudjelovati?

a) posjeti FB stranicu NupoHrvatska, ispuni aplikaciju eSAVJETNIK, upiši svoje osobne podatke i broj računa ili
b) na adresu Vitkost d.o.o., Lešće 5, 10430 Samobor, za nagradnu igru "Nupo - hrana sa zadatkom" pošalji kopiju računa i na poleđinu napiši svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu prebivališta, datum rođenja i broj telefona). Više na NupoHrvatska.

Nupo potraži i u odabranim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama diljem Hrvatske te putem Nupo web shopa na www.nupo.hr.

Uz aplikaciju Nupo eSAVJETNIK do 10 posto popusta

Ako već nisi, iskoristi interaktivnu aplikaciju Nupo eSAVJETNIK koju je napravio stručni Nupo tim, a koja će ti na temelju tvojih unesenih podataka izračunati zanimljive parametre, predložiti najidealniji put do ostvarenja vlastitog cilja, a kroz odabir jednog od omiljenih Nupo paketa to učiniti puno bržim i jednostavnijim - na potpuno zdrav, siguran i učinkovit način, što je provjereno i dokazano u više od 50 kliničkih studija! Klikni ovdje i pitaj Nupo eSAVJETNIKa sve što te zanima i ostvari dodatnih 10 posto popusta na već snižene cijena na Nupo web shopu.

Za sva pitanja i podršku možeš nazvati i Nupo Call centar na broj 091 1576 385 ili se javiti putem e-maila na info@nupo.hr.

Doznaj rezultate prvog Lucijinog vaganja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.