Hrana 17. srpnja 2014.

Dobitnici vrijednih poklon paketa!

Kolaz-Uspr_3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U našem nagradnom natječaju koji je trajao od 17. do 24. srpnja u 11 sati čitatelji su mogli osvojiti Encian poklon paket. Sve što su trebali napraviti je u komentarima napisati koja je njihova najzdravija prehrambena navika. Najboljih pet odgovora nagradili smo s vrijednim Encian paketom

Dobitnici

Dobitnici Encian poklon paketa su: trulavisnja, bibakuk, Raketica, mahunica i dudilo. Dobitnike ćemo kontaktirati e-mailom oko načina preuzimanja nagrade.

Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje.

Možeš li zamisliti život bez vlakana?

Isprobaj ukusne i hrskave Fiber Up mekinje, pospješi probavu i zadrži vitku liniju. Čak i ako možeš zamisliti život bez vlakana, savjetujemo ti da to ne učiniš jer život bez vlakana nije lijepa slika. Vlakna su potrebna našim tijelima. Priroda ih je zadužila da pospješuju i reguliraju našu probavu te da se pobrinu za čišćenje organizma. Zato je dobro imati obilje vlakana u našoj prehrani i konzumirati ih što više, posebno ujutro, prilikom doručka.

Svima vama koji ne možete zamisliti život bez vlakana, ali i onima koji ne mare previše za probavu, dobro će doći Fiber Up - novi proizvod vodećeg domaćeg proizvođača dodataka prehrani, Enciana. Fiber Up su pšenične mekinje obogaćene vlaknima. Dobivaju se iz vanjske ljuske zrna pšenice što znači da su bogate celulozom, vlaknima, mineralna i vitaminima. Zbog visokog udjela vlakana i kvalitetnih tvari, Fiber Up pomaže u normaliziranju rada crijeva. Dodatno, Fiber Up ima blagotvorno djelovanje na razinu šećera i kolesterola te produljuje osjećaj sitosti. To znači da ćemo dulje moći bez hrane, a to pak znači vitkiju liniju koja je, priznat ćete, imperativ u ove proljetne dane.

Osim blagotvornog utjecaja na probavu, liniju i općenito stanje organizma, vrijedi spomenuti i hrskavu teksturu Fiber Up mekinja. Samo ih pomiješaj s mlijekom ili jogurtom i spremila si doručak koji će ti biti ukusan i na kojem će ti tvoje tijelo biti zahvalno. S obzirom na to da se preporučuje dnevni obrok od najmanje 10 grama vlakana pšeničnih mekinja, možemo ti samo preporučiti da Fiber Up mekinje uvrstiš u jutarnju rutinu i konzumiraš ih tijekom svakog doručka. Dan je najbolje započeti ukusnim obrokom, a ako je uz to doručak i zdrav, tim bolje, zar ne?

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      natertua

      Prije nekoliko godina počela sam sa prehranom "u zoni". Iako se više striktno ne držim takvog načina prehrane, ono što mi je ostalo i što i daje prakticiram, a i za što mislim da je moja najzdravija navika je izbjegavanje nepovoljnih ugljikohidrata. Šećer sam totalno izbacila iz prehrane, tako da jedem(pijem) ili nezaslađeno ili pak zaslađeno steviom.

    • Default avatar -
      Gabrielle27

      Moja najzdravija navika je jogurt s mljevenim lanom za doručak :)

    • Default avatar -
      Halkiona

      Mislim da mi je jedna od najzdravijih i najboljih odluka bila izbacivanje konzumacije kave i zamjena iste sa čajevima. Svaki dan popijem najmanje tri šalice čaja, od zelenog preko voćnog i za spavanje bijelog. Svima bi preporučila fini čaj, mirisni štapić i doza dnevnog opuštanja uz dobru knjigu i glazbu. Definitivno najzdravije je izdvojiti vrijeme za sebe bez stresa.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.