Dijeta 17. srpnja 2014.

''S Nupom se lakše planinari''

Planinarenje_1
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

''Nikad nisam bila sretnija. Ponovno nosim stare traperice i imam više energije za sve omiljene aktivnosti'', priča nam Ivana koja sada više nego ikada uživa u planinarenju jer se lakše i brže kreće te ima više kondicije i snage. Pročitaj kako se osjeća tijekom posljednjih dana dijete

Energiju trošim na treninge i planinarenje

''Ne mogu ni opisati koliko sam sretna što sam ušla u ovaj program jer sa svakim danom, tjednom rezultati su sve bolji, a Nupo mi olakšava to što ne moram misliti o hrani, već dobivam sve što trebam. Na početku je bilo potrebno malo privikavanja jer ipak je to drastična promjena prehrambenih navika, ali već nakon par dana uđeš u rutinu, šest Nupo dijetalnih shakeova, malo kalorija, a energije 'ko u priči'. Iako sam u početku bila skeptična, brzo sam se razuvjerila.

Sad svu novu energiju trošim na treninge i planinarenje i sve super podnosim. Prilikom povećanih fizičkih napora Nupo tim mi je preporučio da jedan od 6 Nupo dijetalnih obroka u danu zamijenim s Nupo zamjenskim obrokom u obliku pločice ili tetrapaka koji imaju nešto više nutritivnih, pa samim time i kalorijskih vrijednosti.

Čak i kada sam bila bolesna nisam imala potrebu 'zgriješiti sa slatkim' (izuzev čaja s medom). Moram reći da me Nupo preporodio, pogotovo mi je spas kada žurim (a to je često) i nemam baš vremena za kuhanje. Tada shake smućkam u sekundi i spremna sam za pokret. Čak i kad završim s programom od 6 tjedana, mislim da ću nastaviti s Nupom još neko vrijeme. Za doručak i večeru mi je nezamijenjiv, ujutro mi daje energiju potrebnu za početak dana, a navečer ne sjedne teško na želudac kao primjerice sendviči.

A najbolje od svega: ponovno sam ušla u najdraže traperice koje prije samo 5 tjedana nisam mogla prevući ni preko bokova. Nikad nisam bila sretnija. Definitivno preporučujem Nupo svima koji se bore s kilogramima jer stvarno djeluje.''

Ivana je od početne tjelesne težine koja je iznosila 97,1 kg nakon pet tjedana dijete izgubila 8,3 kg. Finalne mjere i rezultate očekuj sljedeći tjedan.

Uz aplikaciju Nupo eSAVJETNIK do 10 posto popusta

Ako već nisi, iskoristi interaktivnu aplikaciju Nupo eSAVJETNIK koju je napravio stručni Nupo tim, a koja će ti na temelju tvojih unesenih podataka izračunati zanimljive parametre, predložiti najidealniji put do ostvarenja vlastitog cilja, a kroz odabir jednog od omiljenih Nupo paketa to učiniti puno bržim i jednostavnijim - na potpuno zdrav, siguran i učinkovit način, što je provjereno i dokazano u više od 50 kliničkih studija! Klikni ovdje i pitaj Nupo eSAVJETNIKa sve što te zanima i ostvari dodatnih 10 posto popusta na već snižene cijena na Nupo web shopu.

Za sva pitanja i podršku možeš nazvati i Nupo Call centar na broj 091 1576 385 ili se javiti putem e-maila na info@nupo.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.