Ljepota i relax 13. kolovoza 2014.

Zašto je srebrni nakit bolji i povoljan?

Ornela2
1/21
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Među modnim dodacima mnogi će na listu najpoželjnijih predmeta plasirati nakit, a od brojnih proizvoda koji se nude na tržištu preporučuje se odabrati nakit trajne vrijednosti koji će se moći nositi generacijama – onaj izrađen od plemenitih kovina poput srebrna ili zlata

Ljetne prepolovljene cijene u srebrnarnicama Argentum

Srebrni nakit nosi se godinama, pa čak se i nasljeđuje, a u posljednje vrijeme svojim niskim cijenama nije puno (ponekada i nimalo) skuplji od neekološkog plastičnog ili sličnog nakita izrađenog od sumnjivih materijala. Također, nakit je najčešće u bliskom doticaju s kožom pa je, naročito kod osoba sklonih alergijama, vrlo važno znati njegov sastav i porijeklo. Nakit koji nose djeca poput prvih pravih naušnica ili narukvica također bi trebao biti srebrni ili zlatni, što je u Hrvatskoj i običaj koji najviše do izražaja dolazi u periodu darivanja povodom krštenja, pričesti, krizmi i sl.

Dobro je znati da je upravo sada prilika da nagradiš sebe ili svoje bližnje novim nakitom trajne vrijednosti jer je u Argentum srebrnarnicama diljem zemlje cjelokupan asortiman srebrnog nakita, nakita od čelika i satova na popustu od 50 posto, dok se 20 posto popusta odobrava na zlato.

Srebrne narukvice od 50 kuna

Drugim riječima, požuri u jednu od čak 50 Argentum srebrnarnica diljem zemlje jer je u tijeku akcija kojom sada kvalitetan srebrni nakit, većinom hrvatske proizvodnje, možeš kupiti po rekordno niskim cijenama. Zbog dolaska nove kolekcije, u Argentumu su odlučili cijene prepoloviti na cjelokupni asortiman pa tako sada, primjerice, srebrne naušnice možeš kupiti već od 30 kuna naviše. Cijene srebrnih narukvica sada se kreću od 50 kuna naviše, ogrlice od 70 kuna naviše dok srebrno prstenje – bilo za svakodnevnu varijantu, zaručničko ili vjenčano – možeš kupiti po cijenama od 50 ili stotinu kuna pa naviše.

Da je riječ o izuzetno modernom nakitu koji u svojoj ponudi imaju srebrnarnice Argentum, ovaj put je u novoj kampanju pokazala mlada glumica Ornela Vištica, njihovo zaštitno lice. Efektan srebrni nakit u žutoj i crvenoj boji, odnosno s efektom zlata ili bakra savršeno pristaje preplanulom tenu, a u ljeto 2014. u Argentumu su poseban naglasak stavili na narukvice. Sada srebrne narukvice u nekoliko boja možeš bez problema kombinirati, ali i nositi pojedinačno, ovisno o prigodi. Ljetne prepolovljene cijene u srebrnarnicama Argentum svakako su dodatni poticaj da iskoristiš priliku i priuštiš si i nekoliko komada nakita odjednom koje ćete godinama moći s ponosom nositi i izgledati jednostavno prekrasno.

Nagradi se ultra modernim primjerkom nakita

Osim niskih cijena nakita izrađenog od srebra finoće 925 za koji dobivaš garanciju kvalitete, u Argentum srebrnarnicama prilikom kupnje svakog sata dobivaš garanciju u trajanju od dvije godine pa je to svakako dobar razlog da se napokon nagradiš jednim ultra modernim novim primjerkom. Satovi poznatih brandova Just Cavalli, Galliano i Sector sada po prosječnoj cijeni stoje oko 750 kuna, a popusti vrijede bez obzira na način plaćanja.

Više informacija potraži ovdje, a novi videospot s Ornelom Višticom pogledaj ovdje

Argentum srebrnarnice potraži na sljedećim lokacijama: Biograd, Bjelovar, Crikvenica, Đakovo, Imotski, Ivanec, Koprivnica, Kutina, Križevci, Karlovac, Nova Gradiška, Našice, Ogulin, Osijek (Hrvatske Republike 7, Kapucinska 27, Svilajska 31 a, Ul. Sv. Leopolda B. Mandića 7), Požega, Pula, Rijeka (Riva 6, Janka Polić Kamova 81 a /III.), Slavonski Brod (P. Krešimira IV 10, Osječka 284), Samobor (Ulica grada Wirgesa 2c), Split (Put brodarice 6, Bosanska 4, Kralja Tomislava 4, Kralja Držislava 22), Sisak, Sinj, Solin, Šibenik, Valpovo, Vukovar, ViroviticaVinkovci (Trg bana J. Šokčevića 1, Glagoljaška 7), Varaždin, Vrbovec, Zabok, Zadar (Supernova - Ulica akcije Maslenica 1, Konzum – Ante Starčevića BB, Interspar - Ul. Bleiburških žrtava 18), Zagreb (Arena Centar Lanište 32, Avenue Mall - Avenija Dubrovnik 16, Mercator - Ulica grada Vukovara 269 b, Konzum Črnomerec - Ilica 288, Konzum Dubec – Dubrava 241, Konzum NZ - Sarajevska cesta 6).

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.