Hrana 02. rujna 2014.

Najbolji recept ljeta je...

Recept
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava je pozvala čitatelje da sudjeluju u izboru najboljeg recepta u sezoni ''Kuhaj u ritmu ljeta 2014'. Tijekom ljeta redakcija je odabrala deset recepata sezone, a uredništvo Zdrave Krave je u uži izbor odabralo četiri recepta. Čitatelji su glasali i dali konačnu odluku i odlučili o pobjedničkom receptu. Koji je recept ponio titulu najboljeg sirovog recepta ljeta doznaj u članku 

Sirova Schwarzwald torta

Čitatelji koji su htjeli glasati za pobjednički recept trebali su u komentaru ispod ovog članka napisati ime recepta za koji glasuju do 8. rujna u 10 sati. Sve dvostruke glasove, odnosno više komentara od istih korisničkih imena nismo uzimali u obzir. Zbrojili smo samo jedan glas po jednom korisničkom imenu. Sljedeće sezone trudit ćemo se unaprijediti sustav glasovanja kako bi onemogućili sve oblike zloupotrebe.

Prebrojavanjem glasova čitatelja došli smo do pobjedničkog recepta a on je: sirova Schwarzwald torta čitateljice Blanke Šestan. Drugoplasirani recept su mini tortice od borovnica koji je poslala Tamara Ivančić, trećeplasirani recept za osvježavajuću ljetnu juhu od mrkve i žute cikle poslala je Sanja Kruljac, a četveroplasirani recept je sirova torta od avokada i limete Josipe Salaić. Čestitamo kuharicama!

Prisjeti se četiri recepta u užem krugu:

Recept za sirovu Schwarzwald tortu koji je poslala Blanka Šestan

Recept za osvježavajuću ljetnu juhu od mrkve i žute cikle koji je poslala Sanja Kruljac

Recept za sirovu tortu od avokada i limete koji je poslala Josipa Salaić

Recept za sirove mini tortice od borovnica koji je poslala Tamara Ivančić

Čitatelji odlučili o pobjedi!

Kuharica čiji je recept dobio najviše glasova, dobila je glavnu nagradu, Braun blender. Drugi recept osvojio je Cromoterapiaa tavu. Nagrade je osigurao Mondo Internet Supershop.

Tijekom ljetne sezone kuhanja objavili smo deset recepata, klikni ovdje i prisjeti se svih.

Uredništvo Zdrave Krave odabralo je četiri recepta, a čitatelji su svojim komentarom ispod članka odlučili koji će od njih biti proglašen pobjedničkim.

Hvala svim čitateljima koji su nam slali recepte tijekom ljetne sezone kuhanja!

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      sa11lik

      sirova schwarzwald torta

    • Default avatar -
      zrinkaccc

      Jedan glas za Schwarzwald

    • Default avatar -
      strripy

      mini tortice od borovnica!

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.