Dijeta 01. rujna 2014.

Osvoji knjigu 'Prirodno i slatko'

Zdravi-Desert1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za sve one kojima su deserti 'tiha patnja', ali se boje nezdravih učinaka na njihov organizam, Mršavimo zajedno klub pripremio je idealno rješenje.Sretnom autoru najkreativnijeg odgovora na nagradno pitanje Mršavimo zajedno klub poklanja knjigu 'Prirodno i slatko', autorice Jadranke Boban Pejić.

Slatka kuhinja uz prirodne recepte

U knjizi ćeš naći mnoštvo recepata, ali i 'savjeta i malih tajni' za uspješno spravljanje slastica bez šećera, jaja i mlijeka kojima ćeš bez sumnje razveseliti svoje najbliže, ali i iznenaditi i najzahtjevnije goste. Svi su sastojci korišteni u receptima potpuno prirodni i zdravi, a to je ono što Mršavimo zajedno klub promiče.

Mršavimo zajedno klub služi kao online servis za zdravo i prirodno mršavljenje uz pomoć prilagođenih jelovnika, plana treninga i vodstva stručnjaka, a više o njemu možeš saznati ovdje.

Sudjeluj u natječaju!

Ako i ti želiš naučiti spravljati potpuno zdrave deserte, klikom ovdje posjeti Facebook stranicu Mršavimo zajedno kluba i ostavi svoj odgovor na nagradno pitanje. Želimo ti puno sreće i uspjeha u pripremi ovih prirodnih slastica! Pravila natječaja možeš pogledati ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.