Fitness 16. rujna 2014.

Zadnji brojevi! Tenisice na rasprodaji

Zdravakrava
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Puma, Champion, Carrera, Umbro, Sergio Tacchini tenisice ove su jeseni apsolutni hit. Posjetite Mondo i izaberite one koje najviše odgovaraju vašem stilu i stopalu.

Na Mondu pronađite veliki izbor tenisica na rasprodaji koje će vaše dane činiti lakšima i jednostavnijima. Poznati brendovi muških i ženskih tenisica za svako stopalo dostupni su već od 172,49 kn

Umbro za nogomet

Umbro tenisice spoj su performansa sa stilom, a u kombinaciji kože i gume idealne su kako za dvoranu tako i za betonske terene. Osjetite razliku i budi korak ispred drugih. Umbro tenisice dostupne su već od 172,49 kn.

Casual Sergio Tacchini

Sergio Tacchini tenisice najbolja su lifestyle obuća, a pogodne su i za šetnju ili trčanje. Ove tenisice savršeno će se uklopiti u sportski casual stil odijevanja, a pronađite ih već od 194,99 kn.

Champion noviteti za nju i njega

Novo u ponudi su Champion muške tenisice za trčanje ili trening u dvorani. Gornjište tenisice čine kvalitetni materijali, dok je potplata napravljena od materijala koji su izuzetno lagani i pružaju mekoću i stabilnost prilikom kretanja. Dostupne su po cijeni od 329,99 kn.

Posjetite Mondo i iz široke ponude izaberite tenisice po super cijenama.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 100 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.