Dijeta 19. rujna 2014.

Blog:Sklopivi saveznik u aktivnom životu

3Petra21_Iv7_080914_1
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Petra Teklić članica je Mršavimo zajedno kluba koja je nedavno s nama podijelila svoju priču o mršavljenju. Petra je u 3 mjeseca izgubila 12 kg, a kako bi i dalje živjela aktivno odlučila je svakodnevno voziti Bigfish sklopivi bicikl. Njena iskustva sa sklopivim biciklom možeš pratiti putem blogova koje ti donosimo

Bigfish je dobar i za trening

Kako uz studiranje, povremeno i radim, do posla sam uglavnom išla pješice ili busom. Izbjegavam automobil kad god to mogu! Podržavam očuvanje okoliša, a i nemam potrebu zbog nekoliko kilometara udaljenosti paliti auto.

Pedalirajući par kilometara dnevno uz svoj Bigfish bicikl radim super stvar za svoje zdravlje, ali i okoliš. Bicikl mi super služi jer stižem na cilj za puno manje vremena nego hodajući. Već sada mogu reći kako i kratka vožnja na biciklu dobro djeluje na zdravlje i kondiciju, a činjenica da ga uz to sklapam i rasklapam prema potrebi, dodatno popravlja moju motoriku i jača moje mišiće.

Neki dan sam odlučila otići korak dalje. Obuka sam svoju trenirku i zaputila se dugu vožnju. Nemam mjerač kilometara, ali mislim da sam uspjela odvoziti otprilike 10 km. Kada sam se vratila kući, izmorena sam sklopila svoj bicikl i osjetila ono zadovoljstvo nakon uspješno odrađenog treninga. Odlično je prošlo!

Budući da je temperatura zraka u Splitu tijekom cijele godine ugodna, čak i u 12. mjesecu mogu pedalirati. Svoj Bigfish bicikl zato ne spremam s dolaskom "hladnijih" dana, već ću kondiciju održavati tijekom cijele godine.

Osvoji svoj sklopivi bicikl

Ako i ti želiš svoj Bigfish sklopivi bicikl, sve što trebaš napraviti je reći nam na koji bi se način on uklopio u tvoj lifestyle i poslati nam svoj odgovor putem obrasca koji se nalazi ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.