Ljepota i relax 19. rujna 2014.

Hidratacija bez parabena i silikona

Bocc-Uspr_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Hidratacija kože ključan je element kod usporavanja starenja kože no, bez hranjivih sastojaka te onih koji zadržavaju optimalnu vlažnost, hidratacija kože bila bi tek kratkotrajna manifestacija. Iz tog razloga, pravilan omjer sirovina koje se međusobno podržavaju te pravilan omjer vodenih i hranjivih sastojaka u Bocassy proizvodima ključan je za mladenački izgled kože, usporavanje vidljivih znakova starenja te dubinsko i površinsko zdravlje kože

Pozitivna promjena na koži

Vitamini koji su izrazito zastupljeni u našim proizvodima doprinose poboljšanom kožnom tonusu, pomažu usporavanje procesa vidljivih znakova starenja kože, hrane i njeguju dubinski te nadomještaju izgubljene nutrijente u najvećoj mogućoj mjeri te utječu na vlažnost koju koža s protekom vremena ubrzano gubi te sve sporije nadomješta. Kakao i shea maslac utječu na učvršćivanje kože i općenito je dubinski hrane te djeluju kao aktivni zaštitnici protiv štetnih tvari iz naše okoline. 

Sastojci u Bocassy kremama su u najvećoj mjeri prirodnog porijekla te su dugogodišnjim istraživanjem dovedeni u idealni balans kako bi zadovoljili potrebe kože, a da ju pritom ne umaraju i ne zasićuju. Ispravne kombinacije vrlo jednostavnih i mnogobrojnih sastojaka u što izvornijim oblicima čine Bocassy proizvode pogodnim i učinkovitim za sve dobne skupine, te različite namjene. Proizvodi su testirani za učinkovitost te dokazuju vidljivu pozitivnu promjenu na izgledu kože već nakon 4 tjedna redovnog korištenja kod svih ispitanika. 

Hidratantna gel-krema Bocassy razvijena je kao supplement proizvod cijeloj liniji proizvoda za njegu lica za potpunu hidrataciju te za korisnice koje žele njegu s vrlo malo ili bez ulja. Proizvodi bez ulja (masti) su izrazito nepovoljni za kožu jer mogu uzrokovati disbalans kožnih žlijezda, stoga ova gel-krema sadrži mali udio ulja pšeničnih klica koje svojim prirodnim svojstvima podržava zadržavanje vlažnosti u koži, a također je i prirodan izvor vitamina E te glicerin koji zadržava i postupno otpušta vlažnost u koži. Bocassy hidratantna gel-krema potrebna je njega svakoj koži jer dokazano hidratizira tijekom 24-sata nakon samo jednog nanošenja čime čini kožu svježom i izdašnom, a pospješuje djelovanje ostalih proizvoda ako se koriste u kombinaciji s ovom gel-kremom.

Hidratacija tijekom 24 sata

Hidratacija kože je osnova dugovječnog lijepog i mladenačkog izgleda, no često je vrlo teško održati ju hidratiziranom tijekom cijelog dana nakon samo jednog nanošenja kreme. Pored ove osnovne i najbitnije funkcije Bocassy hidratantne gel-kreme, ovaj proizvod također sadrži sastojke koji hrane, a ne maste kožu: vitamine i ekstrakte koji su namijenjeni revitalizaciji, te dodatno osvježavaju i oplemenjuju kožno tkivo. Hranjive tvari u ovom proizvodu stoga čine vitamini (A, E i D koji djeluju na revitalizaciju kože, hrane te pospješuju njezin tonus), ekstrakti (zeleni čaj kao jaki antioksidans, pomaže ovlaživanje kože i jedan je od najboljih sastojaka u borbi protiv znakova starenja i anis kao poznati eliksir mladosti iz drevnih vremena) te kofein koji dokazano pospješuje vitalnost kože i energizira. Bocassy hidratantna gel-krema ima dokazani učinak izrazito visokog podizanja razine vlažnost u koži nakon samo jednog nanošenja te održava vlažnost (vlaži) u koži tijekom 24 sata. Pozitivne promijene izmjerene su kod 100 posto ispitanika. 

Bocassy hidratantna gel-krema bogata je sastojcima koji imaju višestruko pozitivne učinke, no ona najvažnija značajka ovog proizvoda je izrazito jaka hidratacija koja traje tijekom cijelog dana. Sastojci su pažljivo odabrani kako se ne bi poremetio prirodan tonus kože, a radi takvog odabira prirodnih sastojaka ova gel-krema ne zatvara pore te ne stvara na koži neugodan film. Pogodna je za uporabu kao supplement njega ostalim Bocassy proizvodima za njegu lica ili kao zasebna dnevna njega kod korisnica s izrazito masnim tipom kože ili u ljetno doba kada koža izlučuje više masnoća te zahtjeva potpunu, ali laganu njegu i hidrataciju. Ako se gel-krema koristi kao supplement njega potrebno ju je nanijeti prvu, lagano utrljati u kožu te potom nanijeti drugi proizvod po izboru. 

Bocassy hidratantna gel-krema ne sadrži parabene, silikonska ulja, ni bojila. Dermatološki testirano.

Više na www.bocassy.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.