Psiha i seks 23. rujna 2014.

Video: rođendan Zdrave Krave

Cit-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdravi jutarnji rođendanski party za vjerne suradnike, partnere i čitatelje portala održao se u Fast&Healthy restoranu gdje su svi prisutni dobar početak dana započeli uz vege snack od integralnog fermentiranog tijesta, slatke muffine od aronije te smoothieje

Zdravi jutarnji rođendanski party

Zdrava Krava već pet godina svojim čitateljima donosi originalne teme, reportaže s terena, savjete stručnjaka te omogućuje da čitanje i bavljenje temama iz područja zdravlja, vitalnosti, psihologije, zdrave prehrane te ekologije protekne u dobroj atmosferi, a zdrav način života postane dio životnog stila. Uz stručne i pouzdane savjete donosi i sadržaje poput personaliziranih interaktivnih alata i kvizova, a sve u cilju pospješenja kvalitete života svojih posjetitelja. Danas Zdrava Krava ima 129.531 registriranih korisnika i 105.938 Facebook fanova. Prema rezultatima online istraživačke agencije Gemius za kolovoz 2014., Zdrava Krava zauzima 14. mjesto u poziciji najčitanijih internetskih portala u Hrvatskoj s gotovo 200.000 posjetitelja mjesečno.

Rođendansku zabavu je posjetilo i nekoliko vjernih čitatelja portala. Povodom 5. rođendana Zdrave Krave, ugodno druženje uz zdravi doručak bilo je idealna prilika da se čitatelji upoznaju s ekipom koja stoji iza portala, da ih pitaju sve što ih zanima te čuju kakvi noviteti i sadržaji ih očekuju u bliskoj budućnosti. Neki od njih su nam rekli zašto vole svakodnevno pratiti Zdravu Kravu, a njihove izjave pogledaj u video prilogu.

Kako je bilo na rođendanskom jutarnjem partyju pogledaj u video prilogu.

Pogledaj galeriju fotografija i više o rođendanskom partyju doznaj ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.