Ljepota i relax 02. listopada 2014.

Bojanje kose bez amonijaka

Kata-Uspr_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jesi li znala da su prirodne boje za kosu mnogo zdravije za tvoju kosu i vlasište, a bolje prikrivaju sijede od boja koje nisu prirodnog porijekla? Jedna čitateljica portala Budi.IN, Kata Matanović te dvije čitateljice portala Zdrava Krava, Nikolina Kramarić i Anđelka Golub, dobile su priliku isprobati Hair wonder i Hennaplus prirodne boje za kosu

Čak devet organskih sastojaka

Većina žena koje boje kosu susreće se s problemima kao što su suha kosa bez sjaja, sijede vlasi koje postaju vidljive već nakon nekoliko pranja, ali često smetnu s uma kancerogene sastojke koji se nerijetko nalaze u bojama za kosu. Jadranka Marković, savjetnica za prirodnu kozmetiku iz Biovege, otkrila nam je koje su prednosti Hair wonder boja za kosu.

"Hair wonder su prirodne boje za kosu koje sadrže čak devet organskih sastojaka, poput arganovog ulja, fitokeratina i provitamina B5, dobro pokrivaju sijede, a nemaju amonijaka i kraće se drže na kosi. Ne sadrže sintetske ni kancerogene sastojke, a idealne su i za tinejdžere koji prvi put boje kosu i žene koje žele promijeniti boju kose za dvije do tri nijanse. Postojane su šest do osam tjedana", kaže Jadranka koja je čitateljicama pomogla pri odabiru idealne nijanse.

Za lepršavu i sjajnu kosu

Svaka od tri odabrane čitateljice s kojom smo se družili na snimanju ima svoje dileme i probleme vezane uz bojanje kose. Tako čitateljica portala Budi.IN, Kata Matanović, ima problem sa sijedima, ali i manjkom sjaja. Nakon što je vidjela finalni rezultat iskazala je svoje oduševljenje.

"Veoma sam zadovoljna i sretna. Kosa je lepršava, zdrava i sjajna, a što je najvažnije, sijede su prikrivene", kazala je.

Hair wonder Colour&Care može se nanijeti i na potpuno sijedu kosu. Ako je više od 50 posto kose sijedo, a željela bi je obojiti nekim od modernih tonova kao što su zlatna, crvena ili bakrena, preporučujemo miješanje željene nijanse s odgovarajućom nijansom prirodne boje kako bi što bolje prekrila sijede vlasi. Hair wonder Colour&Care može se koristiti na već obojenoj kosi, no ne preporučuje se korištenje na izbijeljenoj kosi.

Hair wonder i Hennaplus boje za kosu potražite u bio&bio trgovinama.

U video prilogu pogledaj kako je prošlo bojanje kose čitateljice Kate Matanović, a u sljedećim tjednima očekuj video priloge bojanja kose Nikoline i Anđelke.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.