Ljepota i relax 21. listopada 2014.

Prirodno rješenje za prištiće

Biomedis2_10
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Povodom 9 godina poslovanja u Hrvatskoj, BIOMEDIS ti u suradnji s bolje opskrbljenim ljekarnama uz kupnju BIOMEDIS Seta za njegu problematične kože daruje svježu organsku piling masku od Zeolita i Smilja

BIOMEDIS set za njegu problematične kože će ti pomoći da se unutar 15 dana riješiš prištića uz pomoć potpuno prirodnih sastojaka. BIOMEDIS proizvode preporučuje gospođa Branka Habek koja već 40 godina brine o zdravlju i ljepoti tvoje kože.

BIOMEDIS set za njegu problematične kože čine potpuno prirodni Tonik za čišćenje i njegu lica te prirodna Krema za njegu problematične kože koji unutar 15 dana pomažu da se riješiš prištića.

Organski proizvodi BIOMEDIS ne sadrže parabene, kortikosteroide, umjetne boje i umjetne parfeme tako da su potpuno sigurni za njegu tvoje kože. U ljekarnama ćeš uz Set za njegu problematične kože na poklon dobiti svježu organsku piling masku od smilja i zeolita.

Potraži ih u bolje opskrbljenim ljekarnama. Popis ljekarni možeš vidjeti OVDJE.

Za sve informacije slobodno kontaktiraj svakog dana na 098 323 164 od 8 do 23 sata. Vrlo rado ćeš dobiti savjete te će se organizirati dostava direktno iz proizvodnje doma ili u tebi najbližu ljekarnu. Dostava je potpuno besplatna.

BIOMEDIS Krema za njegu problematične kože

Svježa i prirodna BIOMEDIS Krema za njegu problematične kože s korijenom gaveza, nevenom i zeolitom je lagana i hidratantna krema napravljena na potpuno prirodnoj bazi, bez kortikosteroida, parabena, umjetnih boja i umjetnih parfema te je prilagođena svim tipovima oštećene i problematične kože. Idealna je i kao podloga za šminku.

  • Za njegu oštećene i problematične kože.
  • Pomaže pri regeneraciji stanica kože. Blagotvorno djeluje na problematičnu kožu te doprinosi zdravijem izgledu kože.
  • Ima antiseptičko i umirujuće djelovanje.
  • Sadrži zeolit i polifenol, prirodne antioksidante koji štite stanične membrane, sprječavaju oštećenje proteina i uljnih struktura kojima je koža bogata te reguliraju ph kože.
  • Pomaže pri jačanju kapilara, regulira apsorpciju.
  • Hidratizira i omekšava kožu.
  • Aktivira funkcije kože, osvježava, pročišćuje i obogaćuje kožu, regulira rad lojnih žlijezda i poboljšava mikrocirkulaciju.

BIOMEDIS Tonik za čišćenje i njegu lica

Ovaj tonik čisti i njeguje kožu lica i vrata potpuno prirodnim organskim sastojcima. Gel crvenih algi potiče stvaranje kolagena, povećava elastičnost kože i ima antimikrobno i regenerativno djelovanje. Gel aloe vere regenerira, vlaži kožu i djeluje protuupalno. Eterično ulje Smilja je broj jedan za regeneraciju kože, a pozitivno će djelovati i na prištiće.

BIOMEDIS proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže kortikosteroide, parabene, umjetne boje, umjetne parfeme niti umjetne konzervanse. Obiteljska tradicija vlasnika tvrtke BIOMEDIS u fitoterapiji i homeoterapiji starija je od 150 godina.

U BIOMEDIS ponudi još ima Ultra hidratantna krema 24/7, Hranjiva noćna krema, Ultrabogata krema protiv bora, Hidratantni serum protiv bora, Serum za njegu kože sklone celulitu... Cjelokupnu ponudu svježe prirodne organske kozmetike možeš vidjeti na www.biomedis.eu.

Gdje kupiti svježu organsku kozmetiku BIOMEDIS?

BIOMEDIS proizvode potraži u bolje opskrbljenim ljekarnama ili na službenoj web stranici www.BIOMEDIS.eu. Dostava unutar Hrvatske je potpuno besplatna. Popis ljekarni možeš vidjeti OVDJE.

Obiteljska tradicija vlasnika tvrtke BIOMEDIS u liječenju ljudi ljekovitim biljem starija je od 150 godina. Sve recepture odobrava dr. Sadiković, a BIOMEDIS proizvode preporučuje gospođa Branka Habek koja već 40 godina brine o zdravlju i ljepoti tvoje kože.

Pridruži se 49.000 vjernih fanova i prati BIOMEDIS na Facebooku.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.