Ljepota i relax 19. studenoga 2014.

Kozmetika s medom protiv starenja

Baza2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Profinjenog, medenog mirisa nova Biobaza linija proizvoda obogaćena je originalnim novozelandskim manuka medom sa 100+ MGO. Biološki aktivni sastojak manuka meda, metilglioksal (MGO), blagotvorno djeluje na kožu, sprječava stvaranje bora i djeluje antibakterijski

Dobitnici

U našem nagradnom natječaju organiziranom putem newslettera deset registriranih korisnika osvojilo je paket u kojem se nalaze: 1 manuka med MGO100+ i Biobaza torba koja sadrži cijelu novu liniju proizvoda s manuka medom (Hand Wash sapun za ruke, Honey Kiss deo roll-on, 3u1 gel za tuširanje, Exclusive manuka krema za suhu kožu lica). Dobitnici su: Željka Pavličić, Dora Bos, Danijela Žagar, Marija Hrman, Đurđica Rakela, Ivona Gubić, Biljana Škrbina, Suzana Cmrk, Anita Jovanović i Ružica Emedi. Dobitnicama će nagrade biti poslane na kućnu adresu.

Biobaza ove jeseni predstavlja novu liniju proizvoda inovativne formulacije s novozelandskim manuka medom koji domoroci Maori već stoljećima koriste u ljekovite svrhe. Čarobna kombinacija meda i blagotvornih prirodnih sastojaka daje ultrahranjivu formulu koja je posebno pogodna za najosjetljivije tipove kože sklone crvenilu i iritacijama. Linija se sastoji od tri proizvoda:

3U1 gel za tuširanje s manuka medom, 96 % prirodnog podrijetla

Posebna prirodna formula obogaćena hranjivim manuka medom (100+MGO), snažnog antibakterijskog djelovanja, oduševit će sva tvoja osjetila, ali i kožu i kosu. Manuka med vlaži suhu i njeguje osjetljivu kožu, a u kombinaciji s proteinima pšenice smiruje nadraženo vlasište i hrani korijen kose. Profinjeni miris ovog jedinstvenog cvjetnog meda osigurat će ti novu dimenziju opuštanja u svakodnevnim ritualima njege. Potraži u drogerijama po cijeni od 39,90 kuna.

Honey Kiss prirodni dezodorans, 99 % prirodnog podrijetla

Antibakterijska formula s manuka medom (100+MGO) za mirisnu njegu i prirodnu svježinu. Formula bazirana na mineralima iz soli obogaćena blagotvornim medom njeguje i štiti kožu, ne izaziva crvenilo i iritacije te pruža osvježavajući osjećaj čiste, prirodne svježine. Potraži u drogerijama po cijeni od 23,90 kuna.

Hranjiva krema za lice s manuka medom, 98 % prirodnog podrijetla

Posebno osmišljena farmaceutska formula s visokokvalitetnim manuka medom (100+MGO) i mirisnim prirodnim uljima intenzivno njeguje kožu i održava ravnotežu vlažnosti. Prirodnog antibakterijskog djelovanja, manuka med smiruje nadraženu kožu, a uz ulje makadamije podupire njezinu regeneraciju. Ulje koštica marelice štiti kožu od prijevremenog starenja, dok je kokosovo ulje čini neodoljivo glatkom. Zbog svog izuzetno hranjivog sastava ova krema idealna je za suhu, opuštenu i osjetljivu kožu kojoj vraća sjaj i svježinu već nakon prvog nanošenja.

Biobaza proizvodi s manuka medom idealni su za nadolazeće zimske mjesece jer intenzivno njeguju i hrane kožu, osiguravaju joj prirodnu vlažnost, pružaju svježinu i gipkost te je štite od isušivanja.

U četvrtak, 20.11. očekuj nagradni newsletter s Biobaza proizvodima, pa ako još nisi registriran, registriraj se kako bi sudjelovao.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      kerempuh

      koristim med, žumanjak i maslinovo ulje za njegu kose pripravak čičak u medu protiv kašlja konzumiram bagremov med kad sam prehlađena sa dodatkom đumbira

    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Draga Moody, uvažit ćemo samo odgovore koji nam stignu na e-mail napisan u newsletteru. Pozdrav od Zdrave Krave

    • Default avatar -
      Moody

      1. Za prehladu čaj od đumbira, meda i limuna. 2. Maska za kosu - med+maslinovo ulje+eterično ulje lavande ili ružmarina 3. Za opće dobro stanje organizma - medenjaci :)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.