Fitness 08. prosinca 2014.

Sobni bicikl za samo 999,99 kn

01_3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Odlična Mondo ponuda za sve koji žele trenirati i zimi. Odlična cijena Jetstreama JC-2000 plativa je u 12 rata American i Diners karticama uz besplatnu dostavu.

Dolaskom hladnijih dana, svi se opuste i zanemare navike vježbanja koje su održavali prije zime. Upravo zbog toga Mondo je za vas pripremio odličnu ponudu sprava za vježbanje pomoću kojih možete vježbati u toplini svog doma. 

Magnetni sobni bickl Jetstream JC-2000 možete platiti u 12 rata American i Diners karticama te Mastercard i Visa Zagrebačke banke. Mondo vam poklanja besplatnu dostavu na kućni prag. Cijena bicikla snižena je na 999,99 kn.

Najpovoljniji sobni bicikl 

Jetstream JC-2000 idealan je za svaki kutak vašeg doma jer zauzima vrlo malo prostora, a uz pomoć praktičnih kotačića, bicikl lako možete spremiti nakon vježbanja. Svoje vježbanje možete prilagoditi uz 8 stupnjeva otpora i masu zamašnjaka od 3 kg. Bicikl također ima pogonski poli-v remen, a na LCD ekranu možete pratiti potrošnju energije, mjerenje pulsa, brzinu, udaljenost i vrijeme. Maksimalna nosivost iznosi 110 kg.

Bicikliranjem do zdravlja

Vožnja biciklom nudi mnoge prednosti, a jedna od njih jest niži krvi tlak i kolesterol čime se smanjuje mogućnost obolijevanja od kardiovaskularnih bolesti. Vrste treninga na sobnom biciklu su aerobni i intervalni. Aerobni trening trebao bi trajati 20-30 minuta s oko 65% srčanog ritma, što je optimalna razina srčanog ritma za sagorijevanje masnih naslaga i čime ćete otopiti oko 250 kalorija (ovisno o vašoj težini). Ako niste u tjelesnoj formi, povećajte trajanje treninga, a smanjite srčani ritam. 

Najbolji način za topljenje masnih naslaga je intervalni trening koji uključuje kratko i lagano zagrijavanje te izmjenu jakog i slabog pedaliranja. Na ovaj ćete način sagorijeti i do tri puta više kalorija i prije otopiti masne naslage. Prema nekim istraživanjima kratki i intenzivni trenizi mogu vam donijeti beneficije kao i laganiji višesatni treninzi.

Ne propustite odličnu cijenu magnetnog sobnog bicikla Jetstream JC-2000 te zimu iskoristite kako biste tijelo doveli u top formu za samo 999,99 kn.

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.