Hrana 10. prosinca 2014.

Top 10 proizvoda za blagdanski stol

Popustolovac_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Bogat i lijepo ukrašen blagdanski stol neizostavni je dio proslave Božića u svakoj obitelji. Jela od mesa i ribe kao i slasni kolači svojim nas okusima uvijek podsjete na najsvečanije doba godine

Razveseli obitelj i sebe

Vrijeme provedeno s najbližima ukusna hrana čini još ljepšim ostavljajući uspomene koje rado pamtimo. Neka i ovoga Božića na tvom stolu bude svečano, a Popustolovac.hr pomoći će ti da za pripremanje hrane i ukrašavanje stola ne potrošiš previše novca. Provjeri što se sve nudi po povoljnim cijenama, ostvari uštede i razveseli sebe i svoju obitelj.

  1. File bakalara – Čuvena riba hladnih mora bez koje je Badnjak za mnoge nezamisliv. Bilo da ga spremaš na jušno, na salatu ili pečeš u okusu bakalara uvijek ćeš uživati. Pronađi file bakalara po cijeni od 38,99 kn i ostvari uštedu od čak 13 posto.
  2. Pršut Pivac – Dalmatinska delicija koja odlično pristaje u svako doba godine. Svoje mjesto, naravno, ima i na Božićnom stolu, bilo kao predjelo ili dodatak glavnom jelu. Možeš ga kupiti po povoljnoj cijeni od 89,99 kuna po kilogramu i uštedjeti 26 posto.
  3. Sir Dalmatinac – Tvrdi sir iz glasovite Paške sirane koji se dobiva miješanjem ovčjeg i kravljeg mlijeka. Odlikuje se blagim okusom i savršeno pristaje uz suhomesnate delicije. Njega možeš kupiti ovdje po cijeni od 94,99 kuna po kilogramu i uštedjeti 24 posto.
  4. Grašak - Sveprisutna ukusna mahunarka u blagdansko vrijeme najčešće se koristi kao sastavni dio Francuske salate. Naravno, uvijek ga možeš skuhati i u obliku variva, pogotovo kada se zasitiš teže hrane. Njega možeš kupiti na popustu po odličnoj cijeni od 7,99 kuna.
  5. Maslinovo ulje – Ljekoviti dragulj Mediterana tvojim će jelima dati poseban okus i učiniti ih zdravijima. Idealno je za pripremu blagdanskog bakalara ili kao začin za razne salate. Kupi ga u trgovačkom lancu po cijeni od 21,99 kuna i štedi 27 posto.
  6. Vino Cabernet Sauvignon – Nakon dobrog jela uvijek dobro pristaje čaša dobrog vina. Belje Cabernet Sauvignon ugodne je arome i na tvoj stol donosi dašak Hrvatskog Podunavlja. Ovdje možeš vidjeti gdje se nalazi ovo kvalitetno vino po cijeni od 24,99 kuna.
  7. Margarin za kolače i kuhanje – Desert poslije ručka malo tko je spreman odbiti, a u vrijeme blagdana najpopularniji su razni kolači koji su bez margarina često nezamislivi. Margarin možete pronaći po cijeni od 3,29 kuna i pritom uštedjeti 30 posto.
  8. Panettone – Ako i ne stigneš napraviti kolače ili tome poslu baš i nisi vičan/vična, znaj da nije sve izgubljeno. Slatki kruh s kandiranim voćem svakako će upotpuniti tvoj blagdanski stol i to za samo 29,99 kuna.
  9. Božićni stolnjak – Neka i tvoj stol dobije blagdansko ruho uz veseli božićni stolnjak koji će ugođaj učiniti još ljepšim. Njegova širina je 140 cm, a nalazi se na akcijskoj cijeni od 25 kuna.
  10. Božićni tanjur – Posluži blagdansko jelo u svečanim tanjurima raznih boja. Ugođaj upotpuni ukrasnom svijećom koja je u ponudi za istu cijenu (9,99 kuna i ušteda od 50 posto). Kupnjom deset povoljnih proizvoda koje ti za blagdanski stol preporučuje Popustolovac.hr možeš uštedjeti čak 125 kuna!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.