Ljepota i relax 20. prosinca 2014.

Tajne depilacije - savršeno glatke noge

Ipl-M
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako tražiš najbolji način uklanjanja dlačica u vlastitom domu, rješenje su moderni aparati za trajnu depilaciju. Philips Lumea Precision Plus IPL sustav za uklanjanje dlačica najučinkovitije je bežično IPL rješenje koje čini čuda u sprječavanju ponovnog rasta dlačica na licu i tijelu

Savršeno glatke noge uz Philips Lumea IPL sustav

Svaka žena želi imati savršeno depilirane i glatke noge i to bez obzira na godišnje doba. Mnoge se odlučuju za prilično nelagodno i nepraktično brijanje žiletom ili se depiliraju raznim kremama ili voskom. Iako su to jednostavne i brze metode uklanjanja neželjenih dlačica, nisu dobro rješenje. Učestalim brijanjem dlačice postaju sve deblje i oštrije, a nakon nekog vremena može doći do urastanja dlačica. Redovito brijanje može dovesti do iritacije kože i ozljeda. 

Kako je najbolje brijati dlačice suprotno od njihovog smjera rasta, moguće su i ozljede. Odlučite li se pak na uklanjanje dlačica voskom u vlastitom domu, potrebna je vještina i oprez. Depilacija voskom je najbolnija metoda za otklanjanje dlačica, i to bez koristite li topli ili hladni vosak. Vosak se nanosi na kožu i povlači jednim potezom u smjeru suprotnom od rasta dlačica, izvlačeći ih iz korijena. Nakon brijanja noge su glatke tek nekoliko dana, nakon depilacije voskom 20-ak dana. Ako tražiš najbolji način uklanjanja dlačica u vlastitom domu, rješenje su moderni aparati za trajnu depilaciju

Philips Lumea Precision Plus IPL sustav za uklanjanje dlačica najučinkovitije je bežično IPL rješenje koje čini čuda u sprječavanju ponovnog rasta dlačica na licu i tijelu. Nježni svjetlosni impulsi koji se redovito primjenjuju održavaju kožu svilenkasto glatkom svaki dan. Može se koristiti na licu, tijelu i bikini zoni. Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačice i sprječava njezin rast. 

Uz redovite tretmane uživat ćeš u glatkoj koži svaki dan. Kliničke studije dokazale su znatno smanjenje dlačica nakon samo četiri tretmana svaka dva tjedna, a rezultat je glatka koža bez dlačica. Za održavanje tih rezultata jednostavno ponovite tretman po potrebi. Vrijeme između tretmana može se razlikovati ovisno o individualnom ponovnom rastu dlačica.

Inovativna tehnologija

Philips Lumea upotrebljava inovativnu tehnologiju zasnovanu na svjetlu koja se zove IPL (Intense Pulsed Light - pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta), a temelji se na tehnologiji koja se upotrebljava u profesionalnim kozmetičkim salonima. Tvrtka Philips usko je surađivala s vodećim dermatolozima na razvoju ovog revolucionarnog sustava za uklanjanje dlačica. Više od 2000 žena sudjelovalo je u opsežnom istraživanju koje se provodilo više od 10 godina.

Pogodan za razne tipove dlačica i kože

Philips Lumea učinkovito djeluje na (prirodne) tamnije plave, smeđe i crne dlačice. Philips Lumea NE djeluje učinkovito na crvene, svjetlije plave niti sijede dlačice. Philips Lumea nije pogodan za uporabu na vrlo tamnoj koži. S povjerenjem ga upotrebljavajte za uklanjanje dlačica s lica (s gornje usnice, brade i zalizaka) i dijelova tijela poput nogu, pazuha, bikini područja, trbuha i ruku. 

Nastavak za lice ima svoj vlastiti posebno dizajniran integrirani filter za svjetlo za sigurno i praktično oblikovanje brkova, brade i zalizaka. Možete ga koristiti i na drugim osjetljivim područjima tijela, npr. pazusima i ostalim teško dostupnim područjima. Philips Lumea ima pet prilagodljivih razina jačine svjetlosti kako bi se osigurao nježan, ali učinkovit tretman. 

Ako se upotrebljava na odgovarajući način, IPL tretman aparatom Philips Lumea siguran je i nježan čak i na osjetljivoj koži i osjetljivim dijelovima tijela. Jedinstven bežični dizajn aparata Lumea savršen je za tretman željenih područja kada god to poželiš. Philips Lumea cjelovito je rješenje koje je spremno za uporabu čim ga raspakiraš. Još važnije, ne zahtijeva zamjenske žarulje niti upotrebu gelova za brijanje.

Više saznaj ovdje. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.