Fitness 24. prosinca 2014.

Fenomenalna sportska akcija! 1+1 gratis

Zenska_Jakna-Trenirka_Zk
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mondo je pripremio odličnu akciju koju ne smijete propustiti. Velika ponuda sportske odjeće, obuće, opreme i 1+1 artikala nalazi se na sniženju do 7. siječnja.

Sada je pravo vrijeme da  obnovite svoju sportsku kolekciju, kupite sprave za vježbanje ili bicikl jer je na Mondu sportska oprema na fenomenalnom popustu. U bogatoj se ponudi nalaze najpopularniji brandovi poput Umbro, Champion, Fruit of the Loom i Xplorer.

Maksimalne uštede na Mondu

Odaberite kvalitetne tenisice za trčanje i sport, tople hoodice već od 109,99 kn, bicikle po nikad povoljnijim cijenama te odlične ponude 1+1 gratis gdje možete odabrati tenisice s loptom ili ruksakom gratis, zatim jakne s hoodicama ili trenirkama te mnoge druge kombinacije.

 Sniženje traje do 7. siječnja 2015. Iz udobnosti svog doma kupite sportsku odjeću i opremu po nevjerojatnim cijenama.

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.