Psiha i seks 05. siječnja 2015.

Savjet seksologa: veza nakon preljuba

Par-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Partner te prevario i spremna si mu oprostiti, ali ne znaš kako preći preko toga i nastaviti dalje sa zajedničkim životom? Pogledaj video i doznaj što savjetuje seksualna terapeutkinja Nataša Barolin Belić

Seksualna terapeutkinja kaže da je teško ostati u vezi nakon preljuba, ali ako postoji dobri temelji otprije sve je moguće. Pogledaj video i doznaj više.

-
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      nacional33

      kako da ne.sve se to lako zaboravi.nema sanse da bi vise ostao u takvoj vezi.gospodo vi pricate gluposti.ne posto ji nikakav razgovor i dogovor i oprost jer sumnje bi uvik bile.prim.danas cu duže biti na poslu,danas imam to i to.pa nije niko lud svoju psihu unistavati i mislit se dali je sve ok.i kakva gradnja ponovnog povjerenja.radije bi to gradio sa nekim drugim nego sa takvom osobom.ti sto grade ocito u glavi razmisljaju.pa znas dugo sam sa njim i sad se plasim oculi naci drugog partnera.recite vi njima da idu dalje a ne plakati za nekim tko vas je povrijedio.pustite vi to koliko je veza bila duga.povjerenja vise nema i nikada ga vise nece ni biti.ni jedan razgovor na svijetu ga ne može vratiti vise sto je bilo.znate.da netko i oprosti sumnja uvik ostaje.uvik.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.