Dijeta Mršavimo zajedno 13. siječnja 2015.

Mila Elegović vitka zbog...

Mila2_2
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ambasadorica Mršavimo zajedno kluba Mila Elegović poziva te da budeš dio zajednice Mršavimo zajedno i član Mršavimo zajedno kluba! Učlani se što prije, izgubi kilograme i zablistaj u novom izdanju!

Kazališna, televizijska i filmska glumica Mila Elegović od svoje 20. godine je na režimu ishrane, no svakodnevno si priušti što god poželi jesti. Iako nam je priznala kako joj vlastiti režim ponekad zna biti težak do te mjere da bi najradije ''lupala glavom u zid'' od muke i lijenosti, ipak od njega nikada ne odustaje.

Učlani se u Mršavimo zajedno klub! 

Unutarnji balans i disciplina su najvažniji

Mila Elegović doista se može pohvaliti mnoštvom talenata – glumi, pjeva, dugo je plesala balet te je ustrajna u svojim zdravim odlukama. Uz glumačku izobrazbu može se pohvaliti i onom glazbenom pa je tako nedavno izdala album 'Kradljivica srca' za koji je sama napisala pjesme. ''Jako sam ponosna na svoje autorstvo jer prvi put u životu nisam radila kompromise. Bacila sam se u prazno i isplatilo se. Više me nije strah greške, vlastite ranjivosti i zloće svijeta. Sada naprosto samo promatram i ne reagiram. Album mi je donio nove ljude, nove suradnike, nove prijatelje, nov način gledanja na stare obrasce, a sve sam to prošla sama sa sobom i to je super.''

Ne čudi stoga da je uzor mnogim djevojkama i ženama, iako ne gleda tako na sebe. ''Biti uzor je iznimno opasna i nezahvalna stvar, ja samo prenosim poruku u koju duboko vjerujem, a to je da svako ljudsko biće, kakvo god bilo te kako god živjelo, uvijek može postati bolje.'' Tvrdi kako je sretna što kao nova ambasadorica Mršavimo zajedno kluba može drugima slati poruke o zdravlju i brizi za sebe. ''Po sebi znam da sve ide iz duhovne ravnoteže i mislim da su za kilograme najvažniji unutarnji balans i disciplina.'' Upravo disciplinu podrazumijeva i Mršavimo zajedno klub, web servis za zdravo i prirodno mršavljenje. Putem njega se bilježe dnevne aktivnosti, preporučeni i konzumirani obroci i unose nove mjere kako bi se najbolje pratio vlastiti napredak. Klikni i doznaj više!

''Jedem sve što poželim, no umjereno''

Iako je zakoračila u četrdesete godine, Mila se nalazi u iznimno zavidnoj tjelesnoj kondiciji. Kaže kako vrlo lako dobiva kilograme i lako ih gubi pa je stoga od svoje 20. godine na režimu ishrane. ''Kako sam jako ambiciozna i volim izvrsnost u svemu, razvila sam unutarnju disciplinu koja mi sve ove godine pomaže da jedem malo i vježbam puno.'' Otkrila nam je kako jede apsolutno sve što poželi, no u količini je ipak umjerena.

Voli jesti ono što deblja i nikada nije zavoljela tzv. zdravu hranu, povrće, voće i ribu. ''Volim kaloričnu hranu, čvarke, francuske sireve, prženo, pečeno, junk food, obožavam gazirano - ali za mene je 'ne' ne pa stoga može biti jasno kolika je moja žrtva.'' Kaže kako ju je ustrajnost ipak nagradila jer sve ove godine karijere nikada nije odustala od svog režima. ''To je užasno teško i ponekad bih najradije lupala glavom u zid od muke i lijenosti, ali ne odustajem jer se isplati. Ničega se ne odričem jer jedan čvarak je bolji nego nijedan, a želja mi je zadovoljena. Gospođa Tihana Harapin mi je rekla da je uvijek puno lakše skinuti jednu kilu nego pet i toga se držim.''

Na Forumu Mršavimo zajedno kluba razmijeni s korisnicima svoje iskustvo o mršavljenju!

''Nikada nisam bila nesigurna zbog svoje linije''

Iako je kao javna osoba neprestano pod povećalom medija, nikada nije bila nesigurna zbog svoje linije. ''Volim svoje tijelo i nisam nikada bila nesigurna zbog njega, ali sam duboko svjesna zakonitosti mog posla koji zahtjeva izvrsnost. Glumica koja želi igrati različiti raspon uloga, pogotovo u mjuziklu gdje pleše i pjeva, naprosto mora biti u balansu i u skladu s figurom.'' Redovito stoga vježba jer je svjesna kako i to čini ključ vitke linije. ''S trenerom vježbam na utezima i izvodim vježbe snage dva puta dnevno, a u teretani Virtus kod Pere Kuterovca, mog dragog prijatelja i kondicionog trenera plivačke i vaterpolo repke, trčim i radim kardio. Puno hodam po šumi i trčim po nasipu.''

Od mnogih umjetnika se nerijetko zahtijevaju razne fizičke preobrazbe zbog glumačkih uloga, no Mila nam je otkrila kako se zbog uloge ipak ne bi debljala. ''Svaki glumac gospodari svojim instrumentom po vlastitom nahođenju, ali debljala se ne bih.'' Odlučan i vedar duh svakako utječu i na njezino raspoloženje jer je često možemo vidjeti nasmijanu. ''Smatram da je unutarnja ravnoteža ključ svega. Od nje sve počinje i sve završava. Da se razumijemo, nitko pa ni ja nisam lišena ni patnje niti negativnih osjećaja koji proganjaju i muče našu psihu i srce putem pritisaka izvana. Ugađanje sebi je svakodnevni posao od jutra do večeri, a meni najviše pomažu disanje i molitva.''

Ako i ti želiš mršavjeti i vježbati uz pomoć stručnjaka, prijavi se u Mršavimo zajedno klub!

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      elenaggg

      Tablete za mršavljenje - http://acaiberry900.lv Skinula sam 24 kilograma u 4 I pol mjeseca. Nisam željela uzimati nikakve pilule,ali moja kćer mi ih je dala kao dar. Izgledam bolje,osjećam se bolje.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.