Zdravlje 19. siječnja 2015.

Dobitnici Aqua Maris paketa u 3 koraka!

Aqua
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Linija Aqua Maris postala je bogatija za još jedan proizvod sa hidrolatima ljekovitog mediteranskog bilja. Aqua Maris Refresh jedinstven je spoj prirodne morske vode iz dubine Jadrana i dijelova eteričnih ulja ljekovitih mediteranskih biljaka - hidrolata smilja i lavande

Štiti od isušivanja i začepljenja nosne sluznice

Smilje je od davnina prepoznato svojim terapeutskim svojstvima njege i regeneracije nosne sluznice, dok nota lavande uspostavlja ravnotežu duha i tijela. Hidrolati u kombinaciji s morskom vodom djeluju protuupalno i antiseptički pružajući time idealnu zaštitu od isušivanja i začepljenja nosne sluznice. Aqua Maris Refresh s hidrolatima ljekovitog mediteranskog bilja tebi i tvojoj djeci pomoći će da lakše podnesete simptome gripe i prehlada.

U vrijeme nostalgije za ljetom, Aqua Maris Refresh postat će tvoj svakodnevni ritual podsjećajući te na miris Mediterana. Olakšaj simptome prehlade i osjeti notu ljekovitog mediteranskog bilja u ovom jedinstvenom proizvodu.

Dobitnici Aqua Maris paketa su:Zoran Jurakić, Vlasta Colarić, Tamara Franjević, Stela Dumić, Sandra Šalov, Sandra Hamin, Robert Ljubić, Iva Ban Pavlović, Zdravko Savic, Petra Landripet, Monika Sulejmanović, Mirjana Bartolec, Marina Majoli, Ljiljana Josipović, Karolina Ivković-Ivica, Ivana Berger, Ivana Jerčić, Irena Ruškan, Ines Mamula, Frane Parenta, Vlasta Piric, Slađana Buljan, Dubravka Matić, Jasminka Talan, Dajana Čučuk

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      keke38

      Ispunjeno, simpa anketa, sretno svima :)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.