Fitness 16. siječnja 2015.

Champion asortiman na super sniženju

Zdrava_Krava_630X420_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mondo je za sve ljubitelje sportskog stila trajno snizio dio Champion asortimana, a dio je na sezonskom sniženju do 9.3. Odaberite Champion odjeću i obuću po odličnim cijenama.

Champion je brand koji se na sportskoj sceni pojavio davne 1919. godine i od tada kontinuirano razvija svoju proizvodnju i donosi uvijek originalan dizajn. Proizvode sve za sportsku opremu, ali osim sportskog dizajna, svoju odjeću upotpunjuju i modernijim dizajnom za svakodnevni look. Na Mondu potražite artikle iz Champion asortimana po nikad povoljnijm cijenama.

Potražite odjeću i obuću već od 34,99 kn

Mondo vas iznenađuje odličnim popustima pa su za dio asortimana cijene trajno snižene, dok je dio asortimana na sniženju do 9. ožujka. Potražite Champion majice kratkih ili dugih rukava po cijeni već od 39,99 kn. Odlične Champion prozračne tenisice koje možete koristiti za sport, ali i svakodnevne prilike, potražite već od 149,99 kn

Zimske jakne uz besplatnu dostavu

No, što je zima bez tople hoodice, a Champion je u tom području pravi šampion pa su hoodice dostupne već od 179,99 kn. Zimske jakne iz nove kolekcije grijat će vas cijele zime, a svaki model dolazi s kapuljačom i uklopit će se u svakodnevni look. Potražite ih već od 389,99 kn, a uz svaku kupnju zimske jakne, dostava je besplatna.

Nema potrebe da lutate shopping centrima, dovoljno je da iz topline vlastitog doma posjetite Mondo i pronađete Champion modele baš za sebe.

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.