Psiha i seks 09. veljače 2015.

Može li nas ljubav izliječiti?

Srce_4
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svi znamo kako ljubav može prouzročiti  jaku bol, ali može li nas jednako tako i izliječiti? Može li ljubav biti jaka poput lijeka? Djelovati poput najjače limunade s medom? Imaš li iskustvo s ljekovitošću ljubavnih sila? Ispričaj nam svoju priču, a jednu priču ćemo objaviti na portalu na Valentinovo, 14. veljače

Priču možeš slati na info@zdravakrava.hr. Najbolju priču prema izboru redakcije ćemo nagraditi NUXE Huile Prodigieuse OR čudesnim suhim uljem sa zlatnim sjajem.

 Pravila natječaja pogledaj ovdje.

Ljubav i zdravlje

Postoje različita istraživanja koja su pokazala kako ljubav, brak i čvrste veze mogu blagotvorno djelovati na naše zdravlje, činiti nas jačima, a neke studije su pokazale i kako osobe u sretnom braku žive duže od prosjeka. Klikni i pogledaj specijal o braku.

Kakva su tvoja iskustva? Kako ljubav utječe na tvoje zdravlje? Jesi li se ikad zbog ljubavi osjećala snažno i jako poput Supermana, kao da možeš pomicati planine i hodati bosa tisuće kilometara? Koga si ti ''izliječila'' i tko je tebe ''izliječio''?

Podijeli s nama svoju priču na: info@zdravakrava.hr, jer najbolja priča prema izboru redakcije osvaja NUXE Huile Prodigieuse OR čudesno suho ulje sa zlatnim sjajem. Pročitaj više o nagradi.

Pročitaj savjete za vruće Valentinovo.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.