Fitness 16. travnja 2015.

Sportska akcija: cijene već od 71,99 kn

Shutterstock_247151983
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Akcijske cijene, 1+1 gratis na dio asortimana... Ne propustite odličnu priliku na Mondu i odaberite novu sportsku odjeću, tenisice i role. Akcija traje do 30. travnja.

Nogomet s ekipom, trčanje u prirodi ili jednostavna sportska udobnost za šetnju kvartom? Odaberite aktivnost i odgovarajuću sportsku odjeću i obuću. 

Snizili smo cijene! Nike, Champion, Umbro, Ellesse, Lotto, Sergio Tacchini potražite već 71,99 kn pa do 399,99 kn. Dostava je besplatna za kupovinu u ukupnom iznosu iznad 100 kn.

Akcijske cijene i gratis proizvodi

U ovoj odličnoj ponudi odaberite sportske majice kratkih i dugih rukava, trenirke, hoodice, casual tenisice ali i za nogomet ili trčanje, Action Sport role...

 Mondo vam donosi i ponudu s kojom dobivate dvostruko: 1+1 gratis! Uz Umbro nogometne tenisice dobivate loptu, majicu ili kratke hlače gratis; uz udobne Umbro ili Champion hoodice stiže majica kratkih rukava gratis.

Posjetite Mondo, provjerite cijelu ponudu i iskoristite odličnu priliku do 30. travnja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.