Dijeta 22. travnja 2015.

Dijetna formula iznenadila znanstvenike!

Slim-Cut-Proizvod
Projekta sensilab, kandidatkinjama će osigurati proizvode slim cut
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Konačno je stigao novi proizvod SlimCut: proizvod koji sadrži 22 prirodna sastojka u patentiranoj formuli. Pročitaj zašto iznenađuje svojim učincima

Neprekidno slušamo o raznim vrstama proizvoda za mršavljenje: onima koji pospješuju topljenje masnoća, smanjuju tjelesnu težinu, pospješuju metabolizam. Nova formula koja se je upravo u ovom tjednu pojavila na hrvatskom tržištu, a proizvodi se u EU, iznenađuje sa kombinacijom znanstveno dokazanih učinaka. Na mršavljenje utječe na sljedeće načine:

  • 24 sata tijekom sedam dana u tjednu topi masnoće, čak i kada miruješ
  • ubrzava metabolizam
  • povećava razinu energije, što je posebno važno tijekom dijete

Patentirana formula

Patentirana formula Fiit-NS® koju sadrži proizvod SlimCut, pospješuje probavu i ubrzava rad metabolizma, amožeš mršavjeti bez promjene životnog stila i prehrambenog režima. Ova aktivnost patentiranog mixa Fiit-NS® sadrži idealnu kombinaciju 22 prirodna sastojka, među kojima su ekstrakt koštice grejpa, grožđe, zeleni čaj, guarana i crna mrkva – sa 60% ili više polifenola. Veliki učinak postiže se i s vitaminom B3 – njegova aktivnost povećava sinergijski učinak polifenola i kofeina, koji podiže razinu energije tijekom mršavljenja.

Placebo studija

Najbolji dio formule SlimCut Fiit-NS® je u tome da ona ima znanstveno dokazano djelovanje! Studija koja je trajala više tjedana provedena je na osobama koji imaju povećanu tjelesnu težinu (BMI između 30 i 33,3). Dok je jedna grupa primala formulu Fiit-NS®, druga je primala ''placebo'', a svi sudionici u istraživanju nastavili su se hraniti kao i prije početka studije, dok su vježbali samo 30 minuta tjedno.

Rezultati su šokirali znanstvenike!

Iako sudionici u studiji nisu promijenili svoj životni stil, skupina koja je uzimala dodatak prehrani s formulom Fiit-NS®, postigla je sljedeće rezultate:

  • 6 kilograma manje u prosjeku
  • smanjen opseg struka
  • smanjen opseg bokova
  • 52% povećanje razine energije
  • 53% povećanje općeg raspoloženja

Kada dijeta postaje normalni dio života

Formulom Fiit-NS®, koju sadrži Sensilab SlimCut, dijeta postaje normalni dio svakodnevice. Naime, kombinacija 22 prirodna sastojka u ovom dodatku prehrani pomaže ti u postizanju zdrave tjelesne težine na zdrav način, bez osiromašivanja tijela važnim nutrijentima, do čega obično dolazi uz stroge dijete.

SlimCut je vaš novi prijatelj u mršavljenju i pomoći će vam da lakše izgubite kilograme koji su se vremenom prikupili. Posebna kombinacija sastojaka pomoći će vam istopiti masnoće sa sinefrinom – aktivnim sastojkom gorke naranče, koji je također dodan ovom mixu, i ima značajan termogeni učinak na tijelo te potiče topljenje masnoća.

Ekskluzivno lansiranje!

Sensilab SlimCut tek je lansiran na hrvatsko tržište. Požuri s kupnjom i iskoristi popuste koje imaš na raspolaganju, jer akcija neće dugo potrajati.

Do 23.4.2015 naruči SlimCut s popustom

Ako u 30 dana nećeš biti zadovoljna rezultatima, možeš zatražiti puni povrat novca!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.