Dijeta 21. travnja 2015.

Planiram skinuti 10 kg bez gladovanja

Snjezana-Mrsavimo-Zajedno
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Snježana Žalac nova je kandidatkinja u projektu 'Mršavimo zajedno uz SlimCut'. Zbog prekomjerne težine ima problema s kralježnicom i svjesna je da se premalo kreće, a u ovom projektu željela bi smršavjeti barem 10 kilograma. Snježana i sestra Vlatkica prijavile su se kako bi jedna drugoj bile podrška i kako bi uspješnije ostvarile svoje ciljeve

To će ostvariti uz pomoć proizvoda SlimCut koji klinički dokazano smanjuje tjelesnu težinu i topi masnoće bez promijene životnog stila.

"Želim dijetu bez gladovanja"

Snježana radi u jednoj privatnoj firmi kao računovođa i kaže kako jako voli svoj posao i u njemu uživa. Udana je i ima kći od jedanaest godina. U slobodno vrijeme jako voli voziti bicikl i šetati prirodom. ''Problemi s kilogramima započeli su prije 15 godina, a iskreno ne znam točno zašto. Bila sam do tada jako mršava i uopće nisam imala problema s kilogramima, ali me zadesilo jedno jako stresno razdoblju u životu, što je možda rezultiralo prekomjernom težinom. Sada je najveći problem što se ne krećem, a jedem'', požalila se Snježana.

Snježana kaže kako kuha svaki dan klasična jela bazirana na mesu i povrću te nema namirnicu bez koje ne bi mogla jer se u različitim dijetama koje je pokušala, naučila odricanju. Najveće probleme stvaraju joj noge, ruke i stražnjica jer joj se pri svakom mršavljenju struk prvi stanji, a noge ne. Kaže kako je isprobala sve moguće dijete, ali joj ništa nije uspjelo i baš je bila u potrazi za dijetom u kojoj nema gladovanja. Upravo na principu zdrave prehrane se temelji Mršavimo zajedno klub uz koji možeš bez gladovanja i uz 5 obroka dnevno mršavjeti 1 kg tjedno. Klikni i doznaj više!

10 kilograma manje

''Od programa mršavljenja očekujem da promijeni moje životne navike koje želim unijeti i u svoju obitelj. To znači da želim da svi naučimo kada, što i koliko jesti. Želim smršavjeti kako me se moje dijete ne bi sramilo. Želim naučiti da je vrlo bitno posvetiti se svom tijelu i vježbanju. S obzirom da je zdravo mršavljenje izgubiti od četiri do pet kilograma mjesečno, nadam se u ovom projektu izgubiti barem deset kilograma, ali najvažnije mi je da steknem zdrave navike i da završetak programa za mene ne bude kraj nego nastavak početka koji ste mi vi omogućili'', objašnjava Snježana.

Zbog prekomjerne težine Snježana ima i zdravstvene poteškoće, boli je kralježnica, a misli da je to i zato što osam sati sjedi u uredu i ne kreće se. Što se tiče izbora garderobe, kaže kako još i pronađe odgovarajuću veličinu, ali problem je što joj ništa ne stoji onako kako bi ona željela. Jedva čeka da se kilogrami počnu topiti jer već kad izgubi i3 kilograma, bolje se osjeća. Podrška cijele obitelji puno joj znači, a najviše sestrina s kojom se i prijavila na ovaj projekt te se nada da će obje uspjeti ostvariti svoje ciljeve i smršavjeti barem 10 kilograma.

Cjelovit pristup

Nutricionistice iz Vitaminoteke Darija Vranešić Bender, Sandra Krstev Barać i Mirja Jošić Snježani će sastaviti individualne jelovnike za zdravo mršavljenje, koje će tijekom akcije još prema potrebama prilagođavati. Uz poseban režim prehrane, ključni dio programa mršavljenja je i redovito vježbanje u studiju Body&Mind. Kandidatkinje će tri puta tjedno vježbati pod stručnim okom osobnog trenera i redovito se sastajati sa psihologom Hrvojem Malekovićem. Sve aktivnosti tijekom akcije održavaju se u Zagrebu.

Sponzor projekta Sensilab, kandidatkinjama će osigurati proizvode SlimCut, namijenjene za pomoć kod mršavljenja. SlimCut djeluje i bez promjene životnog stila, ali uz promjenu prehrane i tjelesnu aktivnost učinak je trostruki.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.