Dijeta 23. travnja 2015.

"Svi u obitelji imamo problema s kilama"

Vlatk-Uspr
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vlatka Župan nova je kandidatkinja u projektu 'Mršavimo zajedno uz SlimCut'. Zbog prekomjerne težine ima problema s kralježnicom te nedostatkom odabira garderobe. Željela bi smršavjeti 20 kilograma. Vlatka i sestra Snježana prijavile su se kako bi jedna drugoj bile podrška i kako bi uspješnije ostvarile svoje ciljeve

To će ostvariti uz pomoć proizvoda SlimCut koji klinički dokazano smanjuje tjelesnu težinu i topi masnoće bez promijene životnog stila.

Nedostatak izbora garderobe

Vlatka je domaćica i za sebe kaže da je vedra i vesela osoba. Ima brižnog supruga i tri sina kojima je kako kaže, mama, učiteljica i prijateljica. Hobiji su joj svakodnevni kućanski poslovi, igra s djecom i odlazak u prirodu. ''Problemi s kilogramima započeli su još u mladosti. Razlog prekomjerne težine je povećana želja za hranom, a jednu od uloga imaju i geni jer u obitelji imam još osoba koje imaju problema s težinom'', rekla nam je Vlatka.

Vlatka kaže kako se hrani relativno zdravo jer jako voli kuhati, a najdraža namirnica joj je čokolada. Najveći problem joj predstavljaju trbuh i noge. Zbog prekomjerne težine kaže kako ima problema s bolovima u kralježnici te nedostatkom odabira garderobe te se posebno veseli shoppingu nakon gubitka neželjenih kilograma.

"Želim smršavjeti 20 kilograma"

''Od ovog programa mršavljenja očekujem veliku promjenu u načinu prehrane te poboljšanje tjelesne aktivnosti. Želim promijeniti sadašnje loše navike i smršavjeti 20 kilograma. Želim se u svom tijelu osjećati ljepše i privlačnije. Treba mi stručna pomoć, netko tko će me usmjeriti prema drugom načinu prehrane i pokazati mi da je vježbanje zdravo. Cijela moja obitelj oduvijek mi je najveća podrška u svim odlukama, a potpora sestre uvijek je prisutna i jako mi je važna'', objasnila je Vlatka.

Cjelovit pristup

Nutricionistice iz Vitaminoteke Darija Vranešić Bender, Sandra Krstev Barać i Mirja Jošić Snježani će sastaviti individualne jelovnike za zdravo mršavljenje, koje će tijekom akcije još prema potrebama prilagođavati. Uz poseban režim prehrane, ključni dio programa mršavljenja je i redovito vježbanje u studiju Body&Mind. Kandidatkinje će tri puta tjedno vježbati pod stručnim okom osobnog trenera i redovito se sastajati sa psihologom Hrvojem Malekovićem. Sve aktivnosti tijekom akcije održavaju se u Zagrebu. Ako i ti želiš mršavjeti prema jelovnicima koje je sastavio tim Vitaminoteke, u Mršavimo zajedno klubu te čeka više od 60 kontinentalnih, mediteranskih i vegetarijanskih jelovnika, učlani se već danas

Sponzor projekta Sensilab, kandidatkinjama će osigurati proizvode SlimCut, namijenjene za pomoć kod mršavljenja. SlimCut djeluje i bez promjene životnog stila, ali uz promjenu prehrane i tjelesnu aktivnost učinak je trostruki.

Klikni i pročitaj članak o Vlatkinoj sestri Snježani koja s njom mršavi.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Dragi ivanabajci, da si pročitala članak vidjela bi da će Vlatkica i sestra Snježana mršavjeti s individualnim jelovnicima za zdravo mršavljenje sastavljenim od nutricionista, a proizvod za mršavljenje bit će im samo pomoć. Također, kao što piše u članku, kandidatkinje će vježbati tri puta tjedno s osobnim trenerom. Kilograme će gubiti na potpuno zdrav način koji će spriječiti jo-jo efekt te bi trebao potaknuti promjenu životnih navika. Pozdrav od Zdrave Krave

    • Default avatar -
      ivanabajci

      To će ostvariti uz pomoć proizvoda SlimCut koji klinički dokazano smanjuje tjelesnu težinu i topi masnoće "BEZ PROMJENE ŽIVOTNOG STILA". Ovo je stvarno jadna reklama koju vi reklamirate na svojoj stranici koja u nazivu sadrži riječ ZDRAVA. Kako uopće može biti dobro i prihvatljivo izgubiti višak kilograma i nastaviti s nezdravim navikama i izbjegavanjem fizičke aktivnosti? Navedite mi nekoga tko je to uspio, stvarno bi tu osobu htjela upoznati. Ako ste već stranica koja promovira zdrav način života onda bi trebali na svojim stranicama imati i takve reklame.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.