Fitness 29. travnja 2015.

Iskoristite 10% popusta na Garmin satove

630X420-Zk_Garmin
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vodeći proizvođač navigacijskih sustava i sportskih satova od sada je dostupan i na Mondu. Iskoristite priliku i Garmin sat kupite uz uštedu do 10.5.

Garmin je američka tvrtka koja od 1989. godine proizvodi navigacijske sustave za sve vrsta vozila, pametne satove i fitness narukvice. Jedno je sigurno: Uz Garmin uvijek dobivate atraktivan dizajn zajedno s premium kvalitetom.

Vrhunske Garmin uređaje potražite i na Mondu, a sportske satove i fitness narukvice kupite uz 10% popusta do 10. svibnja.

Forerunner satovi koje su dizajnirali trkači

Bez obzira u kakvoj ste kondiciji, jeste li početnik ili napredni trkač, Garmin sportski sat prati sve vaše rezultate, motivira vas i pomaže u postizanju ciljeva i osobnih rekorda. Nakon treninga pohranite rezultat i analizirajte ga. Povežite svoj sat s računalom ili pametnim telefonom i u svakom trenutku nadzirite svoj napredak. Garmin Forerunner sat potražite već od 899,99 kn.

Vivofit narukvica broji svaki vaš korak

Pretvorite vaše dobre vibracije u životne navike. Elegantna i lagana Vivofit fitness narukvica prikazuje broj koraka, odbrojavanje do ciljnog broja, kalorije, udaljenost i trenutno vrijeme, a vodootporna je do 50 m dubine. Izaberite je u nekoliko modernih boja uz koje ćete uvijek biti spremni za pokret po cijeni već od 643,49 kn.

Ne propustite odličnu priliku i na Mondu izaberite Garmin uređaje uz 10% popusta do 10. svibnja. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.