Dijeta 14. svibnja 2015.

5 kilograma manje uz vježbe s gumom

Vlat-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vlatka Župan, kandidatkinja u projektu 'Mršavimo zajedno uz SlimCut' uz zdrave jelovnike i SlimCut proizvode mršavi i uz treninge na koje ide tri puta tjedno. Treninzi su individualizirani i odrađuje ih uz podršku osobnog trenera. Vježbe koje Vlatka radi fokusiraju se na topljenje masnog tkiva 

Snježani u mršavljenju pomažu proizvodi SlimCut koji klinički dokazano smanjuju tjelesnu težinu i tope masnoće čak i bez promjene životnog stila.

"Već sam gipkija"

Vlatka kaže kako na treninzima u Body & Mind studiu radi raznolike vježbe s kojima se do sada još nije susrela. Svaki trening je drugačiji jer radi različite vježbe s različitim rekvizitima. Kaže kako joj je na početku bilo teško zbog nedostatka kondicije, ali sada već nakon nekoliko odrađenih treninga osjeća razliku na svom tijelu. Lakše se kreće i ne uspuše se nakon nakon nekoliko stepenica kao što je znala prije nego što je počela vježbati. Prije ovog projekta Vlatka nije imala puno iskustva s vježbanjem, išla je samo nekoliko mjeseci na satove Zumbe

''Za vrijeme treninga osjećam se sretno i zadovoljno jer uspijevam izvršiti sve što se od mene traži, a nakon treninga još bolje jer imam osjećaj kao da sam sa sebe skinula nekoliko kila. Za sada sam već od treninga dobila i više nego što sam očekivala. Nisam iskreno to tako zamišljala, ali mi je ovo puno bolja varijanta nego klasična teretana. Očekujem da će biti vidljiva promjena na mom tijelu iznutra kao i izvana. Očekujem veću gipkost, zategnutost i super kondiciju'', objasnila nam je Vlatka.

Slimcut - pomoć kod mršavljenja

Sponzor projekta Sensilab, kandidatkinjama će osigurati proizvode SlimCut, namijenjene za pomoć kod mršavljenja. SlimCut djeluje i bez promjene životnog stila, ali uz promjenu prehrane i tjelesnu aktivnost učinak je trostruki.

SlimCut ubrzava dijetu i aktivira tijelo da topi kilograme, kao da smo redovito aktivni i kada mirujemo. Patentiran mix sastojaka u SlimCutu je ljudima dokazano pomagao! Većina korisnika bila je oduševljena s primjenom. To je dokazala dvostruko-slijepa studija u kojoj je polovica korisnika uspješno smršavjela, snizila razinu kolesterola i masti u krvi. Sve to bez promijene svog životnog stila ili povećanja fizičke aktivnosti. Uz SlimCut su izgubili 6,1 kg, poboljšali svoje zdravlje (kolesterol, trigliceride) i poboljšali svoje raspoloženje (energija, anti-stres).

Ako i ti želiš mršavjeti prema jelovnicima koje je sastavio tim Vitaminoteke, u Mršavimo zajedno klubu te čeka više od 60 kontinentalnih, mediteranskih i vegetarijanskih jelovnika, učlani se već danas!

Doznaj više o Vlatki i njenoj priči.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.