Dijeta 26. svibnja 2015.

Slavni vole zračnu i dječju dijetu

Reese_1_1
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ponekad sigurno zavidiš poznatima na njihovim savršenim tijelima, ali nije tajna da su dijete i dijetni trikovi slavnih pomalo ekstremni jer se u svijetu showbussinesa ne toleriraju suvišni kilogrami. Doznaj kako Madonna provodi zračnu dijetu i kako Beyonce mršavi pijući samo tekućinu

Adriana Lima - proteinski shake, vitamini i dodaci prehrani

Devet dana prije godišnje Victoria's Secret revije Adriana vježba dva puta dnevno i izbjegava svu krutu hranu. Njena prehrana sastoji se samo od proteina, vitamina i dodataka prehrani. 12 sati prije revije ne pije nikakvu tekućinu, čak ni vodu kako bi dehidrirala tijelo i spriječila napuhnutost. Iako je to vrlo teško i zahtijeva odricanje, model tvrdi da takve drastične mjere radi jednom godišnje, a nakon toga se vraća u svoje uobičajene prehrambene navike. Uvijek je pod nadzorom nutricionista pa ovakav režim nema posljedice na njeno zdravlje. Doznaj više o tekućoj dijeti Adriane Lime.

Madonnina zračna dijeta 

Dok neki smanjuju hranu kako bi postigli željene rezultate, Madonna je potpuno izbacuje. Madonna je jedna od rijetkih slavnih ličnosti koja promiče zračnu dijetu. Koncept je takav da se hrana pripremi i i stavi na tanjur i vilicu koja se samo prinosi ustima, ali se u njih ne stavlja.  Dakle, ne jede se ništa osim vode nego se samo pretvara da se jede. Iako je ova dijeta potekla iz Francuske, postoji i cijeli pokret koji je zastupa, a zove se 'breatharianism' te se tvrdi da sam zrak može držati naše tijelo aktivnim. Doznaj više o Madonninim treninzima.

Jennifer Aniston - limunov sok za doručak

Glumica preskače doručak kako bi održala svoju vitku liniju i zamijeni ga velikom količinom soka od limuna. To potiče detoksikaciju i pomaže bržem sagorijevanju masnoća. Limun ne samo da Jennifer pomaže osloboditi se od suvišnih kilograma, već joj daje i prirodan sjaj koži. Antioksidansi koji se nalaze u limunu najbolji su za usporavanje prirodnog procesa starenja pa se možemo zapitati je li limun zaslužan za njezin mladenački izgled. Doznaj više o Jenniferinoj dijeti limunom.

Beyonce - samo tekućina

Prije snimanja filma Dreamgirls Beyonce je je bila na dijeti za čišćenje organizma i izgubila 10 kilograma. Na toj dijeti svu krutu hranu na 14 dana zamijenila je tekućinama poput limunade, javorovog sirupa, kajenskog papra i vode. To pomaže očistiti i detoksicirati tijelo. Ova dijeta podrazumijeva ispijanje biljnih laksativnih čajeva dva puta dnevno i četiri šalice slane vode svako jutro. Dugoročno ova dijeta može dovesti do oslabljenog imunološkog sustava. Doznaj više o dijeti po kojoj mršavi Beyonce.

Reese Witherspoon - samo dječja hrana

Reese Witherspoon svoje vitko tijelo duguje dijeti s dječjom hranom. To uključuje zamjenu doručka i ručka sa staklenkom dječje hrane. Za večeru se jede običan obrok. Postoje brojne prednosti ove dijete jer hranu nije potrebno kuhati te ne sadrži aditive ni konzervanse te je puna vitamina. Reese je u kombinaciji s dječjom hranom, jogom i trčanjem uspjela održati vitkost. Doznaj više o vježbama Reese Witherspoon.

Nicole Kidman - tvrdo kuhana jaja

Tijekom snimanja filma Studengora, Nicole Kidman je morala izgubiti što više kilograma. Bila je na dijeti tvrdo kuhanim jajima koja podrazumijeva jedno jaje za doručak i dva do tri za večeru. Ova vrsta prehrane nije dugoročno preporučljiva jer je neuravnotežena i nezdrava, ali je Nicole s njom izgubila i više kilograma nego što je trebala. Doznaj više o dijeti Nicole Kidman.

Katie Holmes - sirovo organsko povrće

Katie tajnu zdravog izgleda tijela i brzog mršavljenja za potrebe filmova duguje sirovoj organskoj biljnoj prehrani. Kada glumica treba brzo smršavjeti, za ručak jede samo juhu od mrkve i krumpira, a za večeru brokulu. Katie izbjegava sve vrste voća, zbog visokog sadržaja šećera, osim što povremeno jede bobičasto voće. Kada osjeća glad, Katie poseže za bademima. Iako dijeta sirovim povrćem može izgledati zdravo i hranjivo, može biti opasna zbog predoziranja vitaminima. Doznaj više o vježbama Katie Holmes.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.