Dijeta 02. lipnja 2015.

Kako izgubiti 6 kg u mjesec dana?

Mrs-Usrp
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Snježana Žalac kandidatkinja je u projektu 'Mršavimo zajedno uz SlimCut'. Na pola puta trajanja projekta Snježana je sa sestrom Vlatkom bila kod nutricionistice na vaganju i mjerenju. Obje su oduševili rezultati, a u članku pročitaj koliko kilograma i centimetara je izgubila Snježana te što kaže nutricionistica

Svoj cilj Snježana će ostvariti uz pomoć proizvoda SlimCut koji klinički dokazano smanjuje tjelesnu težinu i topi masnoće bez promijene životnog stila.

Odlični rezultati

Snježana je oduševljena rezultatima te kaže kako su potpuno nadmašili njena očekivanja. Izgubila je 6,5 kilograma, 8 centimetara u struku i 3 centimetra u bokovima te kaže kako se stvarno nije nadala tako dobrim rezultatima u tako kratkom razdoblju. Kaže kako su joj već prijatelji i obitelj počeli komentirati izgled te priznaje da joj gode pozitivni komentari i daju joj vjetar u leđa za još bolje rezultate.

"Ova dijeta odlična je jer je bogata raznovrsnim namirnicama što je dobro zbog toga što mi se ne javlja prevelika želja za određenim namirnicama. Naravno da ima boljih i lošijih dana, ali sve se prebrodi kada su rezultati vidljivi. Na tijelu već vidim promijene zbog gubitka centimetara. Više mi nije teško saginjati se i nisam uspuhana kada se penjem stepenicama. Najviše me razveselilo što sam obukla hlače koje sam do sada samo gledala. Smanjio mi se jedan cijeli konfekcijski broj'', rekla nam je Snježana.

Komentar nutricionistice Sandre Krstev Barać, mag.nutr:

Snježana je nakon mjesec dana programa smršavjela 6,5 kilograma čime se i njen BMI smanjio s početnih 39,4 na 37,2. Obujam struka se smanjio za 8 cm, a obujam bokova za 3 cm. Snježana ističe kako joj program odgovara, na dijeti nije gladna, a treninzima se veseli. Pozitivno je što se smanjila želja za slatkim, a i kada se ona pojavi najčešće poseže za suhim voćem. Daljnjim praćenjem programa Snježana će postići još bolje rezultate.

Slimcut - pomoć kod mršavljenja

Sponzor projekta Sensilab, kandidatkinjama će osigurati proizvode SlimCut, namijenjene za pomoć kod mršavljenja. SlimCut djeluje i bez promjene životnog stila, ali uz promjenu prehrane i tjelesnu aktivnost učinak je trostruki.

SlimCut ubrzava dijetu i aktivira tijelo da topi kilograme, kao da smo redovito aktivni i kada mirujemo. Patentiran mix sastojaka u SlimCutu je ljudima dokazano pomagao! Većina korisnika bila je oduševljena s primjenom. To je dokazala dvostruko-slijepa studija u kojoj je polovica korisnika uspješno smršavjela, snizila razinu kolesterola i masti u krvi. Sve to bez promijene svog životnog stila ili povećanja fizičke aktivnosti. Uz SlimCut su izgubili 6,1 kg, poboljšali svoje zdravlje (kolesterol, trigliceride) i poboljšali svoje raspoloženje (energija, anti-stres).

Ako i ti želiš mršavjeti uz jelovnike uz koje nećeš gladovati već ćeš mršavjeti 1 kilogram tjedno, uključi se u Mršavimo zajedno klub!

Pogledaj Snježanin jelovnik za 3 dana.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Dragi LodiHf, iako se tebi ovi podaci čine nemogući, Snježana je zaista izgubila 6,5 kg, a njena sestra Vlatka u istom periodu 7,1 kg. Da si pratio njihovu priču od početka mogao si pročitati da uz proizvod koji potiče mršavljenje Snježana i Vlatka mršave prema individualnim nutricionistički sastavljenim jelovnicima te uz to vježbaju 3 puta tjedno treninge visokog intenziteta s osobnim trenerom. Svaki metabolizam je individualan i radi svojim intenzitetom pa zato tvoji rezultati možda nisu slični rezultatima naših kandidatkinja. Šaljemo ti link na sve članke iz ovog projekta, a u njima možeš pronaći i primjere jelovnika po kojima mršave naše kandidatkinje pa možda i ti uz njih budeš uspješniji. Pozdrav od Zdrave Krave http://www.zdravakrava.24sata.hr/specijal/mrsavimo-zajedno-uz-slimcut

    • Default avatar -
      LodiHf

      Odgovorno tvrdim da to nije istina i to je praktično nemoguće postići. 6 kilograma u mjesec dana? Nema teorije. Osim liposukcije. Reći ću vam iz vlastitog iskustva. Koristim sredstvo na bazi ekstrakta zelene kave i priznajem - ima određeni utjecaj. Ali vrlo ograničeni. Uz to, tijekom zadnja sva mjeseca uspio sam skinu ti 5 kg tjelesne mase, ponavljam 5 kg u 2 mjeseca, uz redovito vježbanje i svakodnevno trčanje 6 kilometara, 50 sklekova dnevno, 80 trbušnjaka i 10 zgibova, u serijama. I smatram da sam postigao dobar uspjeh. Ključ mršavljenja je tjelesna aktivnost i kalorični deficit na kraju dana. Ništa drugo neće vam pomoći. Čudotvorni napici ne postoje, A čitav ovaj članak je jedna velika laž i navlakuša za naivne da potroše novce za nešto od čega neće imati apsolutno nikakve koristi. Ljudi, ne budite naivni, nedajte se navući da plaćate rog za svijeću. Lažu. Napravite si kvalitetan plan prehrane, izbacite što je više moguće ugljukohidrata (kruh, pecima, tjestenina...) povećajte unost bjelančevina i umjereno masti, ali nikako i ni u najluđim snovima hidratizinane masti, one su smrt za vaš organizam, a to su sva ulja u domaćinstvu osim djeličanskog maslinovog, izbjegavajte brzu hranu, dok prirodne masti (aka domaća svinjska mast) neće vam škoditi, naprotiv. Ali umjereno, kao i sve drugo, naravno. Uštedite si novce, ne bacajte ih na ove sintetičke pripravke čiji je jedini cilj - zarada.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.