Dijeta 04. lipnja 2015.

Ususret ljetu, lakša čak 7 kilograma!

Vlatk-Uspr_2
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vlatkica Župan kandidatkinja je u projektu 'Mršavimo zajedno uz SlimCut'. Na pola puta trajanja projekta Vlatka je sa sestrom Snježanom bila kod nutricionistice na vaganju i mjerenju. Obje su oduševili rezultati, a u članku pročitaj koliko kilograma i centimetara je izgubila Vlatka te što kaže nutricionistica

Svoj cilj Vlatka će ostvariti uz pomoć proizvoda SlimCut koji klinički dokazano smanjuje tjelesnu težinu i topi masnoće bez promijene životnog stila.

Čak 7 kilograma

Vlatka je oduševljena rezultatima te kaže kako je to veliki uspjeh za mjesec dana jer joj se oopseg struka smanjio za 9 centimetara, oopseg bokova za 5, a skinula je 7 kilograma. Kaže kako je očekivala ovakve rezultate jer je čvrsto odlučila napraviti promjenu na svom tijelu. Ustrajna je u vježbanju i prehrani te smatra da su zbog toga ovako dobri rezultati.

''Dijeta nije nimalo teška jer nema izgladnjivanja, zastupljene su sve namirnice tako da niti ne razmišljam o hrani koju sam prije unosila u organizam. Promjene na tijelu su već jako vidljive. Isto tako je i povećana tjelesna mobilnost, izdržljivost i snaga koja je bila minimalna. Obitelj i prijatelji su jako sretni dosadašnjim rezultatima i svi mi daju samo riječi podrške'', rekla nam je Vlatka.

Komentar nutricionistice Sandre Krstev Barać, mag.nutr:

Nakon mjesec dana programa Vlatka je smršavjela čak 7.1 kilogram. Istovremeno, obujam struka se smanjio za odličnih 9 centimetara, dok je u bokovima Vlatka 'manja' za 5 centimetra. Osobito veseli informacija da se udio masnog tkiva smanjio s 51,2 posto na 48.7 posto što nam govori da je Vlatka na dobrom putu. Nastavi li tako, Vlatka će sigurno i dalje mršavjeti te znatno smanjiti svoj rizik od kardiovaskularnih bolesti i dijabetesa tipa 2 koji je na početku programa bio vrlo visok.

SlimCut - pomoć kod mršavljenja

Sponzor projekta Sensilab, kandidatkinjama će osigurati proizvode SlimCut, namijenjene za pomoć kod mršavljenja. SlimCut djeluje i bez promjene životnog stila, ali uz promjenu prehrane i tjelesnu aktivnost učinak je trostruki.

SlimCut ubrzava dijetu i aktivira tijelo da topi kilograme, kao da smo redovito aktivni i kada mirujemo. Patentiran mix sastojaka u SlimCutu je ljudima dokazano pomagao! Većina korisnika bila je oduševljena s primjenom. To je dokazala dvostruko-slijepa studija u kojoj je polovica korisnika uspješno smršavjela, snizila razinu kolesterola i masti u krvi. Sve to bez promijene svog životnog stila ili povećanja fizičke aktivnosti. Uz SlimCut su izgubili 6,1 kg, poboljšali svoje zdravlje (kolesterol, trigliceride) i poboljšali svojeraspoloženje (energija, anti-stres).

Ako i ti želiš mršavjeti uz jelovnike uz koje nećeš gladovati već ćeš mršavjeti 1 kilogram tjedno, uključi se u Mršavimo zajedno klub!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.