Hrana 13. lipnja 2015.

Dobitnica Philips sokovnika!

Sokovnik-M
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U našem nagradnom natječaju jedan registrirani korisnik mogao je osvojiti Philips i napisati recenziju koju ćemo objaviti na portalu. U članku pročitaj ime dobitnice

Dobitnica Philips Avance Collection sokovnika

Dobitnica Philips Avance Collection sokovnika je Marijana Matijević. Dobitnicu ćemo kontaktirati putem e-maila o svim detaljima i načinu preuzimanja nagrade. Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje

Maksimalna količina soka, minimalno truda.

Novi Philips Avance Collection sokovnici s QuickClean tehnologijom i funkcijom predčišćenja omogućavaju čišćenje sokovnika za 1 minutu te daju maksimalnu količinu soka iz iscjeđenog voća i povrća uz minimalan trud. Ovisno o vrsti voća ili povrća koja se cijedi, moguće je iscijediti do 2,5 litre soka u jednom potezu bez potrebe za pražnjenjem spremnika za pulpu.

Sjajno rješenje za čašu zdravlja, svaki dan!

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar maximare
      maximare

      Pozdrav svima, zahvaljujem se na prekrasnoj nagradi. Presretna sam. Jedva čekam napraviti svoj prvi pravi sok iz vrhunskog sokovnika. Hvala Vam!

    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Draga martinic_19, ime dobitnice potraži u članku. Pozdrav od Zdrave Krave

    • Default avatar -
      martinic_19

      Poštovani, i dalje ne mogu naći rezultate nagradne igre :D možete li mi dati neke smjernice gdje da gledam? :)))

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.