Fitness 10. lipnja 2015.

Vježbe uz koje sigurno mršaviš

Zena_Vjezba
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pogledaj vježbe koje su osmislili treneri Mirela Anić i Igor Blažinčić. Vježbe su namijenjene za brzo topljenje masnih naslaga. U Body&Mind studiju pod budnim okom trenera vježba i Vlatka Župan sudionica projekta "Mršavimo zajedno uz SlimCut"

Manje kilograma centimetara i masnog tkiva

Nakon mjesec dana programa Vlatka je smršavjela čak 7.1 kilogram. Istovremeno, obujam struka se smanjio za odličnih 9 centimetara, dok je u bokovima Vlatka 'manja' za 5 centimetra. Udio masnog tkiva smanjio joj se s 51,2 posto na 48.7 posto što znači da je Vlatka na dobrom putu. Nastavi li tako, Vlatka će sigurno i dalje mršavjeti te će joj se smanjiti rizik od kardiovaskularnih bolesti i dijabetesa tipa 2 koji joj je na početku programa bio vrlo visok.

  • Prva vježba koju Vlatka izvodi u videu je kardio vježba namijenjena zagrijavanju i potrošnji masnih naslaga, osobita na području stražnjice i vanjske strane bedara.
  • Druga vježba namijenjena je za noge
  • Drugom vježbom jačaju se mišići ruku i leđa.

"Za rekreativce smo osmislili Progressive program kojim se brzo tope masne naslage. Taj trening radi i Vlatka tri puta tjedno. Već za mjesec dana joj se povećala mišićna masa i smanjio udio masnog te je izgubila čak sedam kilograma", objasnio je Igor Blažinčić iz Body&Mind studija.

Pogledaj vježbe u videu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.