Fitness 23. srpnja 2015.

Polleo Sport akvizirao Building-Body.com

Polleo_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Najveći regionalni portal posvećen sportskoj kulturi, bodybuildingu i fitnessu - Building-Body.com nakon osam godina postojanja se udružuje sa Polleo Sportom, vodećim specijaliziranim lancem trgovina sportske i zdrave prehrane za sportaše, rekreativce, te ljude koji brinu o vlastitom zdravlju

Najveća online zajednica zaljubljenika u fitness

Kao pioniri u ovoj industriji, Building-Body.com ima preko 15 000 korisnika, te se nametnuo kao najveća online zajednica zaljubljenika u bodybuilding i fitness. U okviru te zajednice funkcioniraju neovisno portal, forum i webshop.

Tijekom osam godina postojanja Building-Body.com, najvažniji cilj i glavna misao vodilja bili su kreirati mjesto gdje će se zajednica na jednom mjestu moći informirati, pročitati stručne savjete, ali i nabaviti najkvalitetnije sportske suplemente i fitness opremu.

Stoga je ujedinjenje ova dva lidera bio prirodni korak prema naprijed, koji će korisnicima pružiti još veću mogućnost izbora proizvoda i to po najboljim mogućim cijenama u cijeloj Hrvatskoj! To će također biti veliko poboljšanje u korisničkom iskustvu na portalu i forumu koji će uslijediti.

Prvi sljedeći korak je integrirati Building-Body.com webshop u Polleo Sport Shop u najkraćem mogućem vremenu. Tijekom te integracije, Building-Body.com će dobiti potpuno novu arhitekturu i dizajn, a nakon toga će i forum osvanuti u novom ruhu.

Zanimljive informacije o Building-Body:

  • Osnovan 2007. godine
  • Preko 120 000 jedinstvenih posjeta mjesečno
  • Zajednica sa preko 15 000 korisnika
  • Preko 45 000 fanova na Facebooku

Polleo Sport:

  • Osnovan 2008. godine
  • Posluje sa preko 40 milijuna kuna prometa godišnje
  • Koncept prodaje sportskih suplemenata globalno jedinstven
  • Prije samog početka rada u Polleo Sportu, zaposlenik provede u prosjeku 180 h educirajući se za svoje buduće radno mjesto.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.