Dijeta 25. srpnja 2015.

Uz Lineu Snellu iz broja 46 u 42

Linea_Nova
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Anita Jurić, majka četvero djece, je u centru Linea Snella - Zagreb jug, u 2,5 mjeseci dolazaka izgubila 106 cm i 12,0 Kg. Naravno tu nije kraj njene kompletne transformacije, jer kako sama kaže, motiviranost i želja za promjenama jačaju iz dana u dan. Predanost i povjerenje koje je dala terapeutima, dali su sjajne rezultate. Njezino iskustvo u Linea Snelli i motiv za sudjelovanje u nagradnoj igri objavljujemo u cijelosti

Draga Anita, čestitamo i uz tebe smo i dalje! Za sve koji su sudjelovali u nagradnoj igri, a nisu imali sreće, osigurali smo izuzetnu ljetnu akciju "Last minute - Vitka linija za pola cijene." Saznaj više ovdje. Linea Snella zahvaljuje svima koji su sudjelovali i poziva te da ih pratiš na Facebook stranici na kojoj svakodnevno objavljuju novosti te spremaju nova iznenađenja.

Iskustvo u Linea Snelli (jug)

"Počela sam s programom mršavljenja u Linea Snella Zagreb jug 5. svibnja ove godine. Tamo me dočekala izuzetno ljubazna i profesionalna terapeutica Helena, koja je sa mnom započela program. Odmah smo napravili osnovna mjerenja te odredile koje kritične zone treba tretirati i kako. Helena me upoznala i s planom i programom prehrane. Već nakon 20 dana moj obujam je bio manji za 45 centimetara, a izgubila sam šest kilograma. Bila sam presretna i još više odlučna u namjeri da nastavim. To mi je bila velika motivacija. Nakon samo 2 mjeseca, rezultati su bili vidljivi i u konfekcijskim brojevima iz broja 46 nakon samo 2 mjeseca ponosno nosim veličinu 42. To je za mene veliki uspjeh. Moja okolina to svakim danom primjećuje uz brojne pozitivne komentare. Presretna sam i zahvaljujem svim srcem stručnom i profesionalnom osoblju Linea Snelle, koji su mi svakodnevna podrška u ostvarenju zajedničkog cilja koji nam predstoji u budućem razdoblju." Rezultati su koje je Anita Jurić postigla, a ovo je pismo koje nam je poslala u nadi da će upravo on a biti odabrana:

Anita Jurić  - pismo za nagradnu igru

Dobar dan, jako ste me obradovali ovim mailom o nagradnoj igri. Evo da se predstavim, zovem se Anita imam 33 godine, kućanica sam, majka četvero djece (Ane 12, Gabriela 11, Antonia 5 i Eme 4). Moja borba s kilogramima počela je nakon prve trudnoće. Sve je bilo u redu s kilažom dok nisam bila ostavljena u bolnici na čuvanju trudnoće i tu sam počela gomilati kilograme, nakon prve trudnoće uspjela sam skinuti kile, ali ubrzo sam ponovno ostala trudna. Nisam dobila puno dobila kilograma, treća trudnoća je također prošla bez većeg debljanja, ali zato su mi nakon četvrte trudnoće ostali kilogrami koji jednostavno ne idu ne idu dolje. Bila sam na svim mogućim dijetama, ali priča je uvijek ista skinem pa vratim kilograme. Zaključila sam da su se moji kilogrami zabetonirali. Nekada sam imala 55 kilograma, a sada se sramim i reći koliko imam, a jako me to smeta.

Puno sam čitala o vašem programu i vrlo rado bih ga iskušala. Posebno me zanima vježbanje u termo kapsuli. Mislim da je to odlična stvar. Nažalost, u ovo vrijeme kakvo je, nisam si mogla priuštiti takve tretmane jer pored četvero djece teško je odvojiti novac za sebe. Jako me žaloste moji kilogrami, a posebno kad treba otići na neko krštenje, vjenčanje, jer nikada ne mogu pronaći nešto lijepo, nego kupim ono u što stanem i redovito u crnoj boji. Već mi je dosta tog crnila na sebi. I eto tako, moj brat se odlučio za vjenčanje u studenom i umjesto da se veselim, brinem se što ću obući i mislim da ću biti najdeblja na svadbi. Milijun misli mi je prošlo kroz glavu. Danas kad sam ugledala ovaj mail, obradovala sam se kao da sam već dobila nagradu. U meni se javila nada: vrijedi pokušati. Vjerujem da bih uz pomoć vaših tretmana za mršavljenje mogla ponosno otići na bratovo vjenčanje. Veliki pozdrav svima i koga god da izaberete bit će prava sretnica. Mama Anita, Zagreb.

Izgubi kilograme i zadrži zdravlje

Nedavne statistike iz područja zdravlja i fitnessa pokazuju da jedna od tri žene na svijetu pokušava izgubiti višak kilograma. Postoji nekoliko razloga zašto žene žele izgubiti kilograme, ali dva najčešća razloga su da bi izgledale bolje i da bi imale više energije. Iako su to dobri i atraktivni razlozi, mi bismo ovdje dodali da je poboljšanje i zadržavanje zdravlja najbolji i najvažniji razlog za gubitak kilograma i održavanje forme. Ako si u potrazi za učinkovitim programom za oblikovanje tijela koji će ti pomoći u postizanju tvojih ciljeva, vjerujemo da Linea Snella ima ono što ti treba.

Bez sumnje Linea Snella jedna je od najučinkovitijih prirodnih metoda oblikovanja tijela na svijetu. U više od 120 centara diljem svijeta, tisuće zadovoljnih žena transformiralo je svoje tijelo i poboljšalo kvalitetu svog života. Linea Snella je odlično rješenje za svaku ženu, a mi vam garantiramo rezultate uz Linea Snella metodu.

Linea Snella metoda

U središtu programa je upotreba sprave Thermoslim, u kojoj se provode vođene individualne vježbe uz konstantnu temperaturu od 37°C, pod utjecajem infracrvenih zraka. Nizozemski znanstvenik Van't Hoff je primio Nobelovu nagradu, jer je dokazao da je djelovanje enzima, koji su odgovorni za pretvaranje masti u izvor energije, najučinkovitije pri tjelesnoj temperaturi 37 ° C. Sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća dr. Angelo Barrasso, talijanski 'otac' metode Linea Snella, je tržištu predstavio revolucionarni aparat Thermoslim u kojem je optimalno udružio učinke optimalne tjelesne temperature, infracrvenih zraka i vođene, ciljane vježbe i tako razvio metodu koja je danas zaštićena pod robnom markom Linea Snella®, što u prijevodu znači vitka linija. Tijekom vježbanja, koje traje samo 25 minuta, u Thermoslimu centimetri i masne naslage gube se ciljano, na najkritičnijim dijelovima tijela.

Nakon vježbanja slijedi opuštanje u Bodywarmu, vrsti saune u kojoj pomoću terapije ozonom, aromaterapije, kromoterapije i vlažne atmosfere njegujemo kožu kako bi ostala zategnuta, meka i elastična, bez obzira na izgubljene kilograme. Metodu dopunjuje i vježbanje na Thermobikeu, koji je odličan za uklanjanje masti na bokovima, bedrima i stražnjici. Širok izbor najsuvremenijih kozmetičkih terapija poput ultrazvuka - kavitacijskog sustava, presoterapije, mehaničke limfne drenaže rezultati se postižu još bolje i brže.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.