Dijeta Mršavimo zajedno 15. rujna 2015.

U 3 mjeseca do savršene linije

Goout_Mzk2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kažu da dobre stvari vrijedi čekati. Isto je i u slučaju dijete - ako brzo skineš suvišne kilograme, brzo ćeš ih i vratiti; ako na rezultat uz upornost i trud pričekaš malo dulje, oni će itekako biti vrijedni divljenja! Mršavimo zajedno klub i GOOUT! donose ti stoga odličnu ponudu nakon koje više nećeš morati čekati na svoju fit liniju

Koliko puta si samo pokušala ići na dijetu, odreći se slatkiša i kojekakvih namirnica da bi izgubila suvišne kilograme? Onim ''sretnicima'' kojima je to čak i pošlo za rukom, izgubljene kilograme su brzo vratili. Uzrok tome je izgladnjivanje tijekom dijete te potom redovni unos hrane, pretjerano treniranje pa kasnije propuštanje treninga, izbjegavanje ugljikohidrata pa potom večernje grickanje zabranjenih slastica dok nitko ne gleda. Svjesna si i sama da rezultati ne stižu preko noći te da izgladnjivanjem nećeš ništa postići. Kako bismo te stoga potaknuli na zdravo i prirodno mršavljenje, pripremili smo za tebe poseban paket u kojemu nema zabranjenih namirnica niti nemilosrdnog znojenja.

Tri mjeseca programa dijele te od tvog fit tijela

Mršavimo zajedno klub i GOOUT! nude ti tromjesečni popust od 118 kuna na svoje programe: umjesto redovne cijene od 597 kuna, paket sada možeš dobiti za 479 kuna. Ispuni ovaj obrazac do 1. listopada i konačno reci zbogom suvišnim kilogramima! Uz paket od 479 kuna dobit ćeš:

  • Tromjesečno članstvo u Mršavimo zajedno klubu - Plan prehrane unutar Kluba prilagođen je tvojim energetskim potrebama. Tamo te čeka više od 60 jelovnika prema kontinentalnom, mediteranskom i vegetarijanskom tipu prehrane, savjeti nutricionista, psihologa i fitness trenera kojima u svakom trenutku možeš uputiti pitanje, osobni planer i praćenje napretka, program treninga te podrška drugih članova Kluba kroz forum. Mršavljenje pomoću jelovnika Kluba je zdravo i prirodno, bez gladovanja, bez zabranjenih namirnica te uz 1 kilogram manje tjedno što osigurava zdrav gubitak kilograma i optimalno funkcioniranje organizma. Više o iskustvu dosadašnjih korisnika Mršavimo zajedno kluba pročitaj ovdje.
  • Tromjesečno članstvo u GOOUT! programu trčanja i nordijskog hodanja - Nordijsko hodanje i trčanje dva su GOOUT! programa koja se provode u suradnji sa zagrebačkim Kineziološkim fakultetom. Treninzima mogu prisustvovati svi, bez obzira na dob i kondiciju, a vježbom se može potrošiti i do tisuću kalorija u jednom satu. U sklopu ovog paketa možeš odabrati GoRun ili GoWalk program vježbanja, a u oba slučaja te očekuje vježbanje u prirodi, na svježem zraku, na različitim rutama i lokacijama (Bundek, Savski nasip, Jarun, Maksimir). Pod stručnim nadzorom kineziologa poboljšaj izvedbu svoje tjelesne aktivnosti, unaprijedi i očuvaj svoje zdravlje, a istovremeno uživaj u prirodi i upoznavanju novih ljudi. Više o iskustvu dosadašnjih polaznika GOOUT! programa trčanja i nordijskog hodanja pročitaj ovdje.
  • Besplatno mjerenja sastava tijela (masno tkivo) - Profesionalni treneri i kineziolozi GOOUT! programa će ti uz edukaciju i stručno vodstvo omogućiti besplatnu analizu sastava tijela kako bi se napravio uvid u tvoje trenutno stanje tijela nakon čega možeš pratiti promjene i prilagoditi prehranu te vježbe stvarnim potrebama.

Kako se prijaviti?

Naša je misija naučiti te kako na prirodan način smršavjeti i usvojiti dugotrajne zdrave navike. Ovu priliku ne smiješ propustiti – ispuni sva polja na ovom obrascu i uz bogati tromjesečni paket od 479 kuna napuni se pozitivnom energijom! Čekamo te!

Akcija vrijedi do 1. listopada 2015.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      KatjicaS

      Naletjela sam na neki novi proizvod, kapsule Nutrition... Meni izgleda prilično ok, ali bih voljela da mi to i netko potvrdi iz iskustva...Unaprijed Vam hvala!!!

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.