Ljepota i relax 14. rujna 2015.

Lice bez posljedica nakon sunčanja

Alin-Uspr
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Što koža treba nakon što je bila izložena moru i suncu te kada trebamo početi s redovitom, odnosno uobičajenom njegom nakon godišnjeg odmora, objasnila je Alina Gonzalez iz Avona. Također je otkrila koja su joj Avonova top tri proizvoda za njegu

Alina Gonzalez Executive Director of Consumer Product Design, Facial and Body Skincare, Sun Care, and Color Cosmetics Avon u intervju otkriva što koža  treba da bi bila njegovana i bez vidljivih tragova starenja.

Nakon sunca i mora koži treba puno vlage

  • ZK: Kad birate sastojke za Avon, što je najvažnije?
  • Kad kreiramo proizvod, biramo sastojke koji će stvoriti najljepši estetski doživljaj, učinkovit i naravno siguran. Neprestano testiramo različite sastojke i formule kako bismo bili sigurni da su naši proizvodi učinkoviti i ispunjavaju obećanja i pružaju lijepo i ugodno iskustvo. Naš krajnji cilj je stvoriti proizvode koji su najbolji u klasi.
  • ZK: Kako sunce oštećuje kožu i na koji način je vaši proizvodi mogu zaštititi?
  • Sunce jako može ošteti kožu. Pretjerano izlaganje suncu vodi do preranog starenja kože i rizika od nastanka melanoma. Preporučujem korištenje kreme ANEW Clinical E-Defense koja štiti kožu od oštećenja uzrokovanih suncem. Sadrži UVA i UVB zaštitu te SPF 50, što je ujedno najviši zaštitni faktor koji nudi Avon. Ova krema sadrži i antioksidanse kako bi zaštitila kožu od štetnih utjecaja iz okoliša. Sve naše kreme namijenjene za dnevnu njegu kože sadrže UVA/UVB zaštitu te SPF od 20 do 25 kako bi se koži osigurala svakodnevna zaštita.

Kreme od kojih koža blista

  • ZK:  Što koža treba nakon što je bila izložena moru i suncu? Kad trebamo početi s redovitom, odnosno uobičajenom njegom nakon godišnjeg odmora?
  • Ako dosta vremena provodiš vani ne samo ljeti, onda je nužno da cijelo vrijeme koristiš kremu s visokim SPF. Preporučujem da se tijekom cijele godine koristi krema sa SPF 20 kako bi se koža zaštitila od štetnih sunčevih zračenja. Ali, ako puno boraviš na otvorenom i preko zime koristi kremu sa SPF 30. Hidratizacija kože nakon sunčanja je također izuzetno važna. Na zdravlje i ljepotu kože puno utječe hidratizacija. Zato ju je potrebno svakodnevno njegovati u skladu s tipom kože. Također preporučujem da piješ osam čaša vode dnevno, jer sunce i znoj dehidriraju organizam.
  • ZK: Kako ćete njegovati kožu nakon povratka s ljetovanja? Koji je najbolji način za povratak redovnoj rutini u jesen?
  • Tijekom ljeta obilna hidratacija kože je ključ njezine ljepote, ali s promjenom godišnjeg doba potreba je promijeniti i način njege. Način njege u hladnijim mjesecima ovisi o potrebama i tipu tvoje kože.
  • ZK: Otkrijte našim čitateljima koja su po vašem izboru top tri Avon Proizvoda?
  • Volim ANEW Essential Youth Serum zato jer otklanja oštećenja na koži uzrokovana starenjem i daje najbolje anti-aging rezultate. Ovaj serum je idealan zato jer ga možeš staviti ispod dnevne ili noćne kreme kako bi poboljšao tvoju redovitu dnevnu rutinu. U mojoj toaletnoj torbici je obavezna linija za njegu kože The NutraEffects collection sadrži čestice koji koži daju prekrasnu blistavost već prilikom prvog nanošenja, a i tijekom daljnje upotrebe. Active Seed Complex sadrži kombinaciju sjemenki s esencijalnim antioksidansima i vitaminima. Nakon ljeta za dodatnu njegu kože koristim Anew Hydra Recovery Overnight mask i preporučujem je svim svojim prijateljicama jer nakon nje koža izgleda savršeno. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.