Fitness 25. rujna 2015.

8 problema žena s velikom stražnjicom

Guza-Velika
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Do prije nekoliko godina velika stražnjica se smatrala estetskim nepoželjnom, ali su to promijenile popularne vlasnice većih stražnjica poput Kim Kardashian i Beyonce. Mnoge žene koje su godinama skrivale svoje stražnjice počele su ih s ponosom pokazivati. Iako je ovaj trend pohvalan jer promovira obline na ženskom tijelu, postoje neki problemi u svakodnevnom životu s kojima se suočavaju žene s većom stražnjicom

Problemi koje samo žene s velikom guzom razumiju ( prenosi portal womenshealthmag.com)

  • Ni jedne traperice ti ne stoje kako bi trebale - ako kupiš traperice plitkog kroja onda svi mogu vidjeti kakve gaćice nosiš,  tako da ti jedino preostaje da kupiš one koje idu skroz preko stražnjice jer srednjeg rješenja nema.
  • Sve suknje i haljine su ti  prekratke sa stražnje strane - radi toga u klasičnoj suknji za posao više izgledaš kao da si se spremila za klub nego za ured.
  • U restoranu ne možeš samo tako proći između stolova -tvoja stražnjica je entitet za sebe i "vas dvije" ne možete samo ''kliznuti'' između stolova, a da ne uznemirite ljude koje sjede za njim.
  • Sjedanje na novo mjesto predstavlja izazov - sjedenje na barskom stolcu može se pretvoriti u pravu avanturu, a slično je i kad nekome pokušaš sjesti u krilo.
  • Svako malo te netko pita kakve sve lude pokrete možeš izvoditi sa stražnjicom - iako je velika i moćna, nije istina da svatko može "twerkati".
  • Pokušaj da nosiš vrećaste traper hlače (baggy boyfriend jeans) daju samo dva rezultata - izgledaš kao beskućnica ili tri puta šira nego što jesi.
  • Tvoja stražnjica tvoje gaćice ''jede'' za doručak - svaki daljnji komentar je suvišan.
  • Naći dražestan bikini je nemoguća misija - imaš dvije mogućnosti ili da se pomiriš s tim da ti dobar dio stražnjice izviruje vani ili da kupiš donji dio kupaćeg kostima kakav je nosila tvoja baka. :)
  • Uz samo dvije vježbe možeš smanjiti stražnjicu.

Pročitaj savjete trenera kako podići stražnjicu u mjesec dana.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      smokvica

      Ja imam malo veču stržnjicu nosim broj 40-42 prva i druga teorija je točna a ove druge su vrlo uvredljive nisam tako nešto očekivala na ovom portalu :(

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.