Eko 09. listopada 2015.

Slatki rakun osvojio Instagram

Rak-Usp
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Rosie Kemp pronašla je ozlijeđenog rakuna te mu je odlučila pomoći. Slatki rakun je ubrzo postao član obitelji i hit na Instagramu gdje ga prati gotovo 170 000 ljudi.

Ozljeđeni rakun

Kada je prošle godine Rosie Kemp u svom dvorištu pronašla malenog rakuna sa slomljenom nogom, jedino o čemu je razmišljala bilo je kako mu pomoći. 

Pumpkin, kako je rakun nazvan, pao je sa stabla i ozlijedio nogu. Kemp ga je pronašla i odlučila mu pomoći. Odvela ga je u svoj dom gdje se mali rakun ubrzo sprijateljio s Kempina dva psa te se počeo i ponašati kao oni. Kemp i njena kćer odlučile su ga zadržati. Pumpkin sada zna koristiti zahod, voli se igrati u bazenu, jesti lubenicu i igrati se s ostalim ljubimcima.

"Pumpkin se odmah povezala s nama i našim psima. Slijedi nas posvuda. Ona sada misli da je pas", rekla je Rosie.

Climbing at its best. #babyraccoon #baby #raccoon #rescue #sosweet #loveher #pumpkin #stuck #trouble

Fotografiju objavljuje Pumpkin The Raccoon (@pumpkintheraccoon)

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.