Dijeta 14. listopada 2015.

Provedi nedjelju na Festivalu vitalnosti

Festival_Vitalnosti_2015_Web_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Posjeti drugi Festival vitalnosti koji se još danas održava na Europskom trgu u Zagrebu gdje te očekuju radionice i predavanja poznatih stručnjaka, besplatne edukativne i gastro radionice, beauty corneri, prezentacija novih metoda vježbanja i osobna savjetovanja

Zanima li ti kako da budeš i ostaneš zdrava i u fit formi, svakako posjeti Festival vitalnosti koji se još danas održava na Europskom trgu u Zagrebu. Od nutricionistice Mirne Trumbetaš moći ćeš naučiti kako se pripremaju energetske pločice koje su odličan izbor za jutarnji ili poslijepodnevni međuobrok, prije ili nakon vježbanja ili jednostavno kao zdravi slatkiš.

Iskoristi priliku i dođi na besplatne kreativne radionice

Kreativna radionica Zdravi sendvič, koju organizira Zvijezda, oduševit će sve koji žele znati kako pripremiti zdravi i slasni sendvič. Zvijezdinim proizvodima potrošači generacijama poklanjaju svoju vjernost. Robne marke Zvijezda, Margo i Omegol predstavljaju kvalitetu, inovativnost i izvornost, a po prepoznatljivosti i lojalnosti potrošača zauzimaju najviša mjesta na domaćem tržištu. Više o svim proizvodima pročitaj ovdje. U sklopu Festivala moći ćeš na tribini Mg Mivele saznati i zašto je magnezij važan za organizam. Za blagotvorni učinak magnezija na vitalne tjelesne funkcije važno je znati da oblik u kojem je magnezij vezan čini veliku razliku.

Izmjeri tlak s tlakomjerom koji može otkriti srčanu aritmiju

Magnezij u Mg Miveli je u nutritivnom smislu idealan izvor magnezija iz prirode! Kod Solgara, vodećeg branda u dodacima prehrani, moći ćeš besplatno odrediti vitaminsko-mineralni status te izmjeriti tlak jedinstvenim tlakomjerom Microlife koji može otkriti srčanu aritmiju – fibrilaciju atrija. Svi koji pak žele lijep i zdrav osmijeh, na štandu Centra oralne higijene mogu saznati kako to najlakše i najbolje postići. Posjeti ih na Festivalu vitalnosti i za samo 400 kn dobit ćeš priliku osigurati svoju godišnju oralnu higijenu. Na Festivalu će biti i predstavnici Olivala, hrvatske prirodne kozmetike s 21-godišnjom tradicijom. Na njihovom štandu pogleda bogatu ponudu proizvoda po posebnim promotivnim cijenama. Ljubitelje zdrave hrane oduševit će ponuda brenda Dida Boža koji nudi prirodne i zdrave džemove i namaze vrhunske kvalitete.

Dida Boža brend je tvrtke Hermes International d.o.o, a Dida Boža inspiriran je stvarnom osobom – djedom vlasnika tvrtke Hermes International, proizvođača namaza i džemova Dida Boža. Poznata svjetska tvrtka kozmetičkih proizvoda Avon u svom će kutku predstaviti novitete u ponudi, ali i još jednom skrenuti pažnju na važnost prevencije raka. U ovom mjesecu borbe protiv raka dojke, pomažete kupnjom Avonovih proizvoda s roza vrpcom. Na Festivalu vitalnosti moći ćeš isprobati besplatne uzorke isla pastila za prirodnu zaštitu grla kod nadražajnog kašlja, grebanja u grlu i promuklosti. Isla pastile dolaze u četiri okusa: isla moos blagi biljni, isla mint okus minta, isla cassis voćni okus crnog ribizla te isla ginger okusa đumbira. Kako bi znala koji minerali i vitamini nedostaju tvom organizmu, na štandu Natural Wealtha moći ćeš besplatno izmjeriti vitaminsko-mineralni status organizma te se upoznati s ponudom Natural Wealtha koji nudi više od 90 proizvoda za sve uzraste.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.