Eko 03. studenoga 2015.

Dobitnici Biotta sokova za recenziju!

Biot-Usp
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Biotta sokovi izvrstan su izvor prirodnih vitamina i minerala, a odabrali smo one koji će ih recenzirati. Svi dobitnici moći će isprobati Biotta Powerberry i Biotta Aronia-Acerola sokove te s čitateljima Zdrave Krave podijeliti kakvog su okusa te kako je prirodan izvor vitamina djelovao na njih i njihovu vitalnost

Dobitnici Biotta sokova!

Dobitnici Biotta sokova su: Mirela Majnarić, Dubravka Špančić, Marina Krističević, Jasminka Dodlek, Andrijana Tudor, Andrea Domić, Jelena Kalaica, Zdenka Hodak, Matea Strunje i Vladimir Rakoš. Dobitnici će oko načina preuzimanja nagrade biti obaviješteni e-mailom. Nakon što dobitnici isprobaju sokove, napisat će recenziju te će s čitateljima Zdrave Krave podijeliti svoje dojmove o tome kako su ovi sokovi utjecali na tvoje zdravlje i imunitet. Paket sadrži jedan sok od svake vrste nabrojane u članku.

Biotta Powerberry – tvoja fit zima!

Powerberry je rezervoar čiste, prirodne energije. Dobiven je iz visokovrijednog bobičastog voća: aronije, crne ribizle, divlje borovnice, crvenog grožđa, jagode, te soka jedinstvene crne mrkve, jabuke i limuna. Zahvaljujući skladnoj mješavini sokova supervoća i jedinstvene crne mrkve, izuzetno je bogat antioksidansima – polifenolima, anocijanima i betakarotenom. Mješavina supervoća i crne mrkve smatra se pravom vitaminskom bombom, a njihov sok pozitivno utječe na osnaživanje i tonificiranje imuniteta i imunološkog sustava, te se smatra kako može potaknuti i čitav niz drugih povoljnih djelovanja na zdravlje.

Powerberry se preporuča svim uzrastima tijekom cijele godine, ponajprije u sezonama kada je potrebno više pozornosti pridavati uravnoteženoj prehrani i pravilnom unosu vitamina i minerala. Zbog izvanredno uravnoteženog okusa koji je postignut sokom jabuke i jagode, Powerberry će se svidjeti i najmlađima. Sok supervoća i crne mrkve, kao nepresušan izvor vitamina i minerala, preporuča se također trudnicama i dojiljama te svima onima koji žive pod pojačanim fizičkim naporom, izloženi su stresu te nisu u mogućnosti zdravo se hraniti.

Za imunitet najbolji je vitamin C iz prirodnih izvora

Biotta Aronia-Acerola svježi je sok aronije s pulpom acerole, ekstraktom čaja i sirupom agave izvrsnog je okusa, a uz to je prirodni izvor vitamina C za cijelu obitelj. Biotta sok od aronije i acerole je, kao i svi drugi Biotta sokovi iz linije Drago zdravlje, potpuno prirodan i izvrsnog, pitkog okusa. U jednoj boci sadržan je sok 240 grama svježih plodova aronije, pulpa acerole, ekstrakt čaja i sirup agave. Biotta Aronia-Acerola ne sadrži konzervanse, arome niti umjetna bojila. Oko trećine aronija bobica sadržanih u soku dolazi od dugogodišnjeg Biottinog partnera iz Thurgaua.

Obogaćen ekstraktom čaja i sirupom agave, ovaj sok je izuzetno ukusan i osvježavajuć, nimalo trpak. Sadrži i pulpu acerole, bogat izvor prirodnog vitamina C koji štiti stanice od oksidativnog stresa. Biotta sok Aronija-acerola, razvijen je u suradnji s liječnicima i nutricionistima kako bi cijeloj obitelji osigurao opskrbu vitaminom C. Već jedna čaša (250 ml) Biotta Aronia-Acerola soka zadovoljava dnevne potrebe vitamina C kod odrasle osobe. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.