Psiha i seks Moje emocije 25. veljače 2017.

Ispovijesti: Problemi muškaraca s velikim penisom

Ban-Uspr_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Većina muškaraca željela bi barem malo veći penis, ali ni ne razmišljaju o problemima koje prevelik penis može donijeti. Donosimo ti iskustva muškaraca čiji su penisi veći od 20 centimetra. Neki se osjećaju iskorišteno zbog velikog penisa, dok drugi ne mogu uživati u vožnji bicikla bez boli.

Iskorišten zbog prevelikog penisa?

Veličina prosječnog opuštenog penisa je negdje oko 10 centimetara, dok je prosjek u erekciji između 11 i 16 centimetara. Ako ti je penis u erekciji veći od 20 centimetara spadaš u 2 posto ljudi. Jordan koji je sudjelovao u istraživanju američkog izdanja časopisa Men's Health ima penis od 28 centimetara te je rekao kako mu većina muškaraca zavidi na tolikom penisu jer bi i oni željeli imati status seksualnog, alfa-mužjaka, ali kaže kako nitko ne razmišlja koliki mali dio života se penis koristi za seks. Kaže kako je to mali dio u usporedbi sa svakodnevnim teretom koji nastaje kada imaš takav penis. 

Jordan kao primjer navodi vožnju bicikla koja se za njega pretvara u noćnu moru. Kaže kako nikad ne zna kako sjediti na sjedalu bicikla jer mu penis smeta i kako god se namjesti nekako uvijek sjedne na njega. Dok biciklira bedra mu se trljaju jedno o drugo i boli ga pa se nikad ne može skoncentrirati i uživati u vožnji prirodom. Kaže kako mu je problem i običan seks jer često mora stati zbog boli partnerice. Jordan priznaje kako je nedavno zaključio da je najbolje kada prva tri mjeseca veze nema odnos s djevojkom kako bi bio siguran da nisu s njim samo zbog veličine penisa. Kaže kako se ponekad u prošlosti osjećao iskorišten zbog prevelikog penisa koji je privlačio djevojke.

Veći penis, veće samopuzdanje

Todd koji ima penis od 25 centimetara kao najveći problem navodi kondome jer iako kupuje najveće, uvijek su mu premali i cijeli seksualni odnos provede držeći ga da na sklizne te mu se često dogodi da kondom pukne ili sklizne u partnericu. Kao problem navodi i oralni seks jer kaže kako malo žena ima tolika usta pa ga često ozljeđuju zubima te on u takvoj vrsti seksa jednostavno ne može uživati. Ipak, veliki penis ima i prednosti pa Todd priznaje kako mu samopouzdanje jako naraste kada vidi izraz djevojke pred kojom se skine.  

Može li penis biti prevelik?

Provjerili smo je li istina da su 'neki' penisi preveliki za 'neke' vagine. Prim. dr sc. Ulla Marton, dr.med. objasnila je da je rodnica vrlo prilagodljiva elastična mišićna cijev u prosjeku duljine od 8 do 12 cm, što ovisi o dobi , hormonskom statusu, trudnoćama i načinu poroda:"Stijenke rodnice zatvaraju virtualnu šupljinu. Zbog elasticiteta mišića i pod utjecajem hormona (estrogena, progesterona) rodnica je iznimno prilagodljiva kako na samo muško spolovilo (bez obzira na njegovu veličinu) tako i tijekom poroda. U iznimnim stanjima radi anatomskih razvojnih poremećaja rodnica može biti iznimno kratka te je  izrazito neprilagodljiva za uredne spolne odnose. U situacijama kada žena ne pristaje na spolni odnos ili zbog potisnutog straha od mogućih posljedica zbog neadekvatnog odgovara žlijezda koje potiču lučenje tekućina odnos može biti iznimno otežan i žena može imati subjektivan osjećaj neadaptivnog, odnosno malenog spolovila. U žena starije dobne skupine kada dolazi do estrogenskog deficita zbog gubitka elasticiteta odnosi mogu biti izrazito nelagodni."

Doznaj više o tome može li penis biti prevelik.

O anatomiji spolnih organa muškaraca i žena ovisi i njihova seksualna želja.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      ivica2

      normalna velicina penisa je 12 do 15 cm jer i zenska vagina je 12 cm duga tjekom sexsa i zato pase u nju 12 do 5 cm penis ane veci od 15 cm zato joj zadaje bolove tekom sexsa veliki penis

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.