Dijeta 3 tjedna / 10 % dijeta

Drage moje zdrave kravice! Zanima me jeli netko od vas probao ovu dijetu i ako je kako vam se čini? Čitam vaše postove i vidim da se sve borimo sa tim silnim kilogramima koje smo tako lako nakupile a tako teško ih skidamo... Trenutno jesam na toj dijeti i moram priznati da se fakat topim (6 kg u 6 dana)... Vjerujte i mene je začudilo budući da iza sebe imam godine i godine neuspješnih dijeta. Javite se, zaista me zanima vaše mišljenje... ps. zajedno smo jače!!!! :)))
 • pufnicaaa
  25. 06. 2012. u 21:45
  Zdravo,evo upravo sam se pridruzila..
  imam 18 godina i oko 75kg htjela bih krenuti na ovu dijetu pa me silno zanima dal je tako uspjesna kako pise,i koliko mogu izgubiti kilograma uz to sve vozim i biciklo svaki dan,da li bi mogla koja kila se izgubiti i koliko po vasoj procjeni..naravno drzeci se pravila sa papira..
 • adryen
  20. 06. 2012. u 17:32
  meni je pala još kila, sad je ukupno 15. idemo dalje
 • adryen
  18. 06. 2012. u 15:46
  Slažem se za bučice od kile je sasvim dovoljno. Naravno da sam griješila i ja sam slabog karaktera, zato sam natukla tolike kile i draga ja pojedem dvije kugla sladoleda nedjeljom u slastičarni pa makar ne išle kile dole. Toliko si dam gušta. Drugi dan malo rigoroznije pripazim i nisam imala problem.
  Ja sam počela sa 20 trbušnjaka i oči mi ispale na zadnjem. Samo budi uporna i doći će rezultati, s vježbama polako i pomalo povećavaj. nisi kile dobila u mjesec dana pa ih ne moraš u toliko ni skinuti. HRABRO!!!!!!!
 • shalala
  15. 06. 2012. u 20:43
  fenjal, imaš u videoteci zdrave krave vježbi koliko hoćeš i kakve hoćeš. potraži što ti treba i po tome udri. a potraži i na YouTubeu. 3 kg bučica ti je puno previše :) ozljediš se. 0,5 kg do 1 kg. ne više.
 • fenjal
  15. 06. 2012. u 19:55
  Za kremu ne znam. Ja se mažem za celulit nekim. Znam da u avonu umaš neku kremu za zatezanje grudi ali nisam kupovala. Jesi li se ti slijepo držaladijete, jesi griješila išta? Šra misliš je li dosta sto vježbi za ruke.? 3različite vježbe. Bućice od 3 kg? A trbušnjaka jedva napravila 25, Sramota. Biciklo 5 minuta. Umorila se. Bruka
 • adryen
  14. 06. 2012. u 09:04
  Nisam ti sigurna za gljive ali ja ti ih znam pojesti pečene na tavi s malo ulja kad mi je mesni dan , negdje sam pročitala da sastavom više odgovaraju zamjeni za meso, ali to je moj zaključak, ne znači da sam u pravu.
  ponavljanja serija sa utegom napravi koliko možeš pa svaki dan malo povećavaj,Dlan prema gore kad dižeš iz lakta a dlan prema dole kad dižeš iz ramena.
  Zna li netko neki dobar preparat ili kremu za zatezanje kože tijela. definitivno mi treba za područje grudi.
 • fenjal
  13. 06. 2012. u 08:23
  Nisi mi rekla za gljive,adriyen.
 • fenjal
  13. 06. 2012. u 08:22
  Od sklekova ništa ne mogu napraviti niti pet. A koliko ponavljanja trebam praviti sa tegovima. Ruka uz tijelo i podizati prema rameni, dlan okrenut gore? Ima li itko iskustva sa abtronicom?
 • adryen
  13. 06. 2012. u 07:21
  Fenjal . Za ruke moraš vježbat sklekove ili uzmi lagani uteg oko kilu i podiži ruku iz lakta pa iz ramena. Čini čuda.
 • sena
  12. 06. 2012. u 19:22
  imala bih pitanjce...a što jesti onaj dan kada moraš jaja a ne smiješ
 • fenjal
  12. 06. 2012. u 17:47
  Mene zanima mogu li se jesti gljive dinstane sa mladim lukom na masl. ulju umjesto nekog povrća?
  Danas započela. Jutros porcija krompira, 1 l zelenog čaja,sad upravo te gljive. Povrće ne mogu. Dobila jutros tako da ne mogu vježbati ali pravit ću baraem 34-50 trbušnjaka svaki dan. Meni problem opuštene ruke od ramena do lakta nadlaktice. To me živcira šta s tim napraviti?

  '
 • adryen
  12. 06. 2012. u 10:02
  Malo sam naporna sa svojim komentarima ali htjela bih vam reći da tu na Zdravoj kravi imate u Alatima opciju brojač kalorija ,to svakako koristite . Odličan je pokazatelj unosa kalorija i pomoći će vam uvelike.
 • adryen
  12. 06. 2012. u 09:44
  nema na čemu,Ja znam kako je boriti se s kilogramima, cijeli život vodim istu bitku. Ova dijeta je jedina do sad koja mi nije narušila zdravlje i osjećam se vitalna. Svima oko sebe je preporučujem i imam par kolegica koje kad su vidjele mene isto su krenule i svaka je imala rezultate i osjećaju se odlično. A cure moje da ne počnem o preporodu u odnosu s mužem........... Uglavnom imam volje za sve i on me gleda posve drugim očima. Žene samo dajte budite uporne , dođite svaki dan na forum dat ćemo podršku jedna drugoj jer i to je jako bitno. Meni je pomoglo par puta da ne odustanem. Moramo gurat jedni druge ipak smo mi ŽENE i ljepši smo spol. Pozdrav !!!!!!
 • smokvica
  11. 06. 2012. u 17:55
  @adryen svaka cast na upornosti i hvala na odgovoru :)))
 • adryen
  11. 06. 2012. u 10:52
  Ja sam dijetu počela krajem 3. mjeseca, Znači već dva i pol mjeseca se pazim i 14 kila je dolje. Vježbam trbušnjake svako veće. Sad već kile idu sporo pa sam odlučila od danas počet trčati, a kupila sam i Ella;s čaj pa od danas pijem i njega. Do sad sam bila samo na ovoj 10% dijeti a sad ću pokušat uz dijetu i pomoći malo s čajem. Kad mi je povrće nastojim biti na salatama i kuhanom na lešo. Znači nekad je povrće iz juhe, nekad zelena salata sa svježim špinato, mladim lukom. nekad je rajčica i krastavci, nekad kelj samo skuham i ocijedim pa s bijelim lukom na salatu. Nastojim povrće jesti svježe što više da ne uništim vitamine u njemu.kad ogladnim između pojedem svježu mrkvu ili nešto u tom stilu. Krompir konzumiram stvarno minimalno i to samo kuhani a mahunarke poput graha totalno izbjegavam ali ga nisam baš ni ljubitelj pa mi nije teško. Tekučine uzimajte obilno ali pomalo. Po pola čase jer ako popijete po pola litre širi vam se želudac a cilj ga je smanjiti, često ali po malo.oko 2 do 3 litre vode na dan. Osjećam se fantastično, puna sam volje ,elana i imam energije, ne iscrpljuje me dijeta. Sad ćemo vidjet dalje. Pozdrav cure, samo pitajte ako mogu pomoći.