Eko 26. listopada 2011.

Nova linija veganske hrane

Nagrade_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Poznata UN-ova ambasadorica dobre volje, dugogodišnja aktivistica za prava životinja i veganka, Heather Mills želi proširiti svijest o veganskoj prehrani, pa je njezina vlastita tvrtka Redwood Wholefood Company vodeći proizvođač veganske hrane na britanskom tržištu, a proizvode od nedavno možeš pronaći i u Hrvatskoj

Jesen uz Clipper čajeve

Clipper čaj je prvi čaj u Velikoj Britaniji koji je dobio Fair trade oznaku. Sadrži samo ekološke sastojke (čak su i čajne vrećice od nebojenog papira). U Clipper čajevima nije dodan niti jedan umjetan sastojak, a svi čajevi nose ekološki certifikat Soil Association. Čajevi su vrhunske kvalitete i okusa, a idealan su izbor za sve koji traže prirodan čaj bez umjetnih boja i dodataka.  Clipper u svojoj ponudi ima i organske vruće čokolade, prženu, mljevenu i instant kavu iz pravedne trgovine!

Više info: www.clipper-teas.com

Nova linija Redwood hrane uskoro na hrvatskom tržištu

Poznata UN-ova ambasadorica dobre volje, dugogodišnja aktivistica za prava životinja i veganka, Heather Mills želi proširiti svijest o veganskoj prehrani, pa je njezina vlastita tvrtka Redwood Wholefood Company vodeći proizvođač veganske hrane na britanskom tržištu, nudi niz proizvoda biljnog podrijetla, koji ne sadrže hidrogenizirane masti, jaja, GMO, kolesterol, umjetne boje i konzervanse.

Heather Mills autorica je i veganske kuharice 'LoveBites', a proizvodi tvrtke Redwood, koji su već dostupni u Sloveniji, uskoro će biti dostupni i u Hrvatskoj. Više info na Facebook stranici: Redwood Hrvatska.

U nagradnoj igri koja je trajala od 13. do 19.10., deset najsretnijih registriranih korisnika osvojilo je poklon pakete veganske hrane Redwood i Clipper. Dobitnici su: Sara Suhodolčan, Marija Kozina, Jelena Mikić, Ines Obradović, Ana Prelošćan, Nicole Korpar, Andrea Bogović, Ante Čakarić, Lena Balaban i Ida Kire. Dobitnici će o preuzimanju nagrade biti obaviješteni putem e-maila.

Podrži ZeGeVege!

Posjeti 4. ZeGeVege 14. i 15. listopada na Trgu bana Jelačića i postani dio ovog festivala održivog življenja! Očekuju te brojni izlagači i izvođači, zdrava hrana, nagrade, besplatno šminkanje i masaže, te posebna gošća, UN-ova ambasadorica dobre volje i aktivistica za prava životinja, Heather Mills.

Na 4. ZeGeVege festivalu predstavit će se više od 50 izlagača - proizvođača zdrave hrane, kozmetike i sredstava za čišćenje koji nisu testirani na životinjama, ekoloških proizvoda, eko poljoprivrednika, udruga za zaštitu životinja i okoliša. Očekuju te i brojne degustacije i promotivne prodaje te razne edukativne i zabavne aktivnosti.

Više info na: www.zegevege.com

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar pilki
      pilki

      ma sve je u redu! samo sam mislio da ste zaboravili pa sam pitao. s poštovanjem pozdrav

    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Isprike svim dobitnicima veganske hrane što nisu još dobili svoje pakete. Očekujem ih u redakciji svaki tren i čim stignu šaljem dalje! Hvala ti na strpljenju i razumijevanju

    • Avatar pilki
      pilki

      zdravakrava, moji čajevi nisu još stigli?

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.