Ljepota i relax 18. siječnja 2013.

Spa tajne poznatih glumica

Spa_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nekad su se žene iz visokog društva pomlađivale kupanjem u magarećem mlijeku, a najpoznate glumice današnjice po odabiru egzotičnih spa tretmana nimalo ne zaostaju za njima. Tako se primjerice ''kućanica'' Teri Hatcher opušta u kupci od vina, a glumica Jessica Simpson ne može odoljeti neobičnim tretmanima poput riblje pedikure

Teri Hatcher se opušta u kupci od vina

Mnogi liječnici preporučuju čašu crnog vina dnevno. Većina ih pritom misli na ispijanje vina, no Teri Hatcher vino uzima izvana (možda ga i pije, ali za to nemamo potvrdu). Zvijezda Očajnih kućanica izjavila je da svaki dan u kadu ulije čašu crnog vina i da joj je koža od tog mekša. Dok je grožđe poznato kao snažan antioksidans, mnogi dvoje da čaša vina ima željeni učinak na kožu.

Kavijar je jedna od najprestižnijih namirnica, no ako Teri Hatcher može vinom omekšavati kožu, Catherine Zeta-Jones smije kavijar nanositi na kosu. Ona ovom skupom i hranjivom namirnicom tretira kosu u jednom londonskom salonu po cijeni od 125 dolara na sat.

Serena Williams kupa se u vodi Evian

Iako je sklonija popiti nekoliko boca francuske mineralne vode Evian tijekom teniskog meča, Serena Williams se u toj glasovitoj vodi i kupa. Tako je 2005. postala prva gošća hotela Victoria u Miamiju koji je ponudio iskustvo vode Evian. Iskustvo kupanja u hektolitru izvorske vode Evian dostupno je u paketu s penthouseom, a noćenje košta 5000 eura. "Osjetila sam razliku čim sam ušla u kadu", rekla je Serena, "osjećaj na koži bio je tako iskonski čist."

Victoria Beckham voli posjećivati luksuzne spa centre

Tijekom godina, Gwyneth Paltrow iskušala je brojne dijete i načine prehrane, a sve u ime ljepote i zdravlja. Nijedan način nije ni približno egzotičan kao krema za lice s otrovom. Krema naziva UltraLuxe-9 čija tuba od 30 ml košta 185 dolara sadrži sintetski otrov koji paralizira kožu slično zmijskom otrovu, ali blaže od njega. Dok se Gwyneth pouzdaje u imitaciju zmijskog otrova, Eva Longoria koristi kremu za lice s imitacijom ljudske placente da bi održala mladolik izgled kože. U kremi se nalaze biljne tvari koje imitiraju hranjive sastojke placente - vitamine, bjelančevine i aminokiseline. Od svih čudnovatih tretmana koji koriste zvijezde, vjerojatno je u vrhu japanski tretman - s prahom od slavujevog izmeta. Radi se o tretmanu koji obećava mekšu kožu, njegu i sjajni ten. Korisnica ovog tretmana je Victoria Beckham, a jedna 60-minutna seansa u njujorškom Shizuka Day Spau košta 145 dolara. Proizvođači uvjeravaju da prilikom prikupljanja repro-materijala za prah nijedan slavuj nije ozlijeđen.

Jessica Simpson ide na egzotične tretmane

U jednoj epizodi svog showa Cijena ljepote, jet-setterica Jessica Simpson u Japanu je testirala egzotičan tretman stopala s ribama - riblju pedikuru. Tretman se provodi tako da se u bazenčić umoče stopala, a glavninu posla obavljaju proždrljive ribice Garra rufa. One oštrim i sitnim zubićima grickaju mrtve stanice s kože i pomažu njenoj regeneraciji.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.