Dijeta 23. rujna 2013.

Ideš na dijetu? Nazovi nutricionista

Nenad-Pocetna2_1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svake srijede u terminu od 16 do 18 sati možeš nazvati nutricionista Nenada Bratkovića i potražiti njegove savjete u vezi redukcijske i sportske prehrane, dijeta te dodataka prehrani

Prehrana za oslabljene mišiće

Mnogi se pitaju postoji li čarobna formula za brz gubitak kilograma. Magistar nutricionizma, sveučilišni magistar fitofarmacije i dijetoterapije Nenad Bratković, stručnjak Zdrave Krave, svojim bogatim znanjem i savjetima može ti pomoći u uspješnom kontroliranju tvoje idealne tjelesne težine. Nauči od njega kako pripremiti zdrave obroke, kako spriječiti nadutost te kako smršavjeti nakon poroda.

Izbjegni gladovanje i prejedanje te saznaj što je najbolje jesti za doručak, a što za večeru te što jesti u studentskoj menzi, a što na poslu.

Prehrana za ubrzanje metabolizma

Ako je krivac tvoje debljine usporen rad štitnjače ili spori metabolizam, nutricionist Nenad Bratković, direktor NutriConsulta konzaltinga u nutricionizmu i nutricionističkog savjetovališta te voditelj odjela nutricionizma u sportsko-rehabilitacijskom centru Motus Melioru, rado će ti savjetovati koji tip prehrane ti u tom slučaju odgovara. Saznaj koje namirnice trebaš unositi u organizam ako želiš održati vitku liniju.

Sa svim upitima o tegobama možeš se nutricionistu obratiti svake srijede na broj telefona 060 50 10 10. Njegove savjete i korisne prijedloge možeš dobiti u periodu od 16 do 18 sati. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om. IT jedan d.o.o., 062/700 700

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.