Ljepota i relax 25. studenoga 2013.

Dobitnica Božića na Lošinju!

Aurora_Pool-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U našoj nagradnoj igri koja je trajala od utorka 26. studenog do ponedjeljka 2. prosinca, najsretnija registrirana korisnica Zdrave Krave osvojila je četiri polupansiona za dvije osobe u Wellness Hotelu Aurora u Malom Lošinju. U članku pročitaj ime dobitnice koju ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade

Dobitnica

U našoj nagradnoj igri najsretniji registrirani korisnik mogao je osvojiti četiri polupansiona za dvije osobe u Wellness Hotelu Aurora u Malom Lošinju. Sudionici su trebali biti registrirani korisnici Zdrave Krave i trebali su točno odgovoriti na pitanje koje im je bilo postavljeno u našem newsletteru. Slučajnim odabirom putem računala izabrana je jedna dobitnica. Dobitnica je Sonja Banić. Dobitnicu ćemo kontaktirati putem e-maila i obavijestiti o svim detaljima.

Nagrada uključuje: 4 polupansiona za dvije osobe, smještaj u dvokrevetnoj sobi na morskoj strani, izlet brodom (ovisno o vremenu), razgled Malog Lošinja, šetnju stazama lošinjskih kapetana i panoramsku vožnju brodom, božićni poklon, boravišnu pristojbu, prijavu i PDV. Nagrada je iskoristiva od 22. do 26. prosinca 2013.

Miomirisni Božić na Lošinju

Ako želiš doživjeti čaroliju Božića uz more, posjeti miomirisni Lošinj i Wellness Hotel Aurora. Hotel je smješten uz samo more i okružen bogatom borovom šumom koja stvara čarobno mirisno okruženje idealno za opuštanje, odmor i uživanje u obiteljskim trenucima. Na dolasku ćeš biti ponuđena pjenušcem, a tijekom četverodnevnog boravka razmazit će te raznovrsnim sadržajima prilagođenim djeci i odraslima.

Maskota Pino pobrinut će se da mališanima ovaj Božić ostane u lijepom sjećanju pa je za njih pripremio zanimljive radionice i vesele igre. Za to vrijeme udahni novu energiju uz šetnje uz more, u Relax zoni s bazenima s grijanom morskom vodom ili jednom od posebno osmišljenih slow SPA tretmana u Laurus SlowSPA studiju. Aromatično bilje iz ekološkog uzgoja, vješti terapeuti i ugodna atmosfera uspostavit će ravnotežu tvog duha i tijela.

Od 22. do 24. prosinca, Wellness Hotel Aurora omogućuje ti doživljaj najljepšeg Božića uz more, a za svakog gosta pripremili su prigodan poklon.

Više informacija o Wellness Hotelu Aurora doznaj ovdje.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      pupa047

      koja im je mail adresa,i jel može message preko fejsa sa odgovorom?

    • Default avatar -
      DeeDina

      Tko god osvoji uživat će :) I neka pozdravi moj dragi otok! Sretno!

    • Default avatar -
      ivanadms

      Bilo bi to savršeno opuštanje za mene i dečka nakon napornog puta u Split.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.