Hrana 21. ožujka 2014.

Kuhaj u ritmu proljeća 2014.

Kravaaa
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava ponovno traži kuharicu proljeća! Pošalji nam svoj omiljeni ili tek otkriveni zdrav recept s proljetnim namirnicama i sudjeluj u akciji "Kuhaj u ritmu proljeća 2014". Kuharica koju odaberemo osvojit će nagradu. Potraži obrazac u članku i prijavi se!

Obrazac za prijavu u akciji "Kuhaj u ritmu proljeća 2014." potraži ovdje. Pobjednički recept osvojit će sokovnik Elit Alu-400, drugi recept osvojit će set keramičkih noževa, a treći recept BergHOFF posudu za kavu i čaj Neo. Nagrade je osigurao Mondo Internet Supershop.

Pošalji nam recept i otkrij što kupuješ na tržnici

Pozivamo te da nam šalješ svoje recepte sa sezonskim namirnicama te da nam otkriješ što u proljeće najčešće kupuješ na tržnici. Zdrava Krava će te tijekom cijele proljetne sezone kuhanja savjetovati i usmjeravati, a uz svaki objavljeni recept dat ćemo ti i mali prijedlog kako svoj proljetni specijalitet možeš učiniti još boljim, te ponuditi zdraviju zamjenu za određeni sastojak. Kuharica čiji recept osvoji najviše bodova osvojit će vrijednu nagradu i dobiti mogućnost suradnje na određenim projektima Zdrave Krave.

Kako sudjelovati u izboru za recept tjedna i kuharicu proljeća?

  • Pripremi svoj omiljeni ili tek novootkriveni proljetni obrok sa zdravim sastojcima
  • Fotografiraj gotov obrok. Potrudi se da jelo snimiš u lijepom ambijentu i da fotografija bude dobre kvalitete
  • Pošalji nam recept i fotografiju jela, svoje ime, prezime, adresu i broj telefona putem obrasca za prijavu
  • Pričekaj našu odluku - ponedjeljkom objavljujemo recept tjedna
  • Svi tjedni recepti ulaze u konkurenciju za top-recept sezone.

Svakog tjedna među pristiglim receptima redakcija portala zdravakrava.hr bira recept tjedna te među njima na kraju sezone odabiremo top recept proljeća i kuharicu proljeća.

Kuharica proljeća 2013. čiji recept osvoji najviše bodova osvojit će nagradu i mogućnost suradnje na određenim projektima Zdrave Krave.

Obrazac za prijavu u akciji "Kuhaj u ritmu proljeća" potraži ovdje.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      dorrina

      šaljem recept :)

    • Default avatar -
      Tia0101

      Ja se opet prijavila, možda s proljetnim receptima bude više sreće :-)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.