Ljepota i relax 04. lipnja 2014.

Diskusija: kako umanjiti celulit?

Celulit-Naranca
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Naša čitateljica Dora je primijetila kako je tijekom zime dobila celulit na bedrima i stražnjici. Kako redovito vježba, smatra da je glavi uzrok što u zadnjih nekoliko mjeseci nije pazila na prehranu. Kakva su tvoja iskustva, smatraš li da se celulita možemo riješiti s pravilnom prehranom, ciljanim vježbama ili redovitim masažama?

Kakva su tvoja iskustva, imaš li neki savjet koji može pomoći Ivani, sudjeluj u diskusiji ovdje.

Čitateljica Dora iz Zagreba je otvorila diskusiju i napisala:

' Ljeto je pred vratima, a kada sam se jutros pogledala u ogledalo nisam mogla vjerovati. Na bedrima i stražnjici mi se pojavio celulit. Još prošlog ljeta ga gotovo uopće nisam imala! Redovito vježbam, vozim bicikl i orbitrek, radim posao na kojem sjedim osam sati dnevno. Imam normalnu tjelesnu težinu, da li mi se celulit mogao pojaviti zbog pekarskih proizvoda koje sam zadnjih par mjeseci učestalo konzumirala?

Molim vaše savjete, kakva su vaša iskustva, da li da probam s nekim kremama, izbacim šećer iz prehrane, za dva mjeseca idem na more pa bi htjela barem malo popraviti tonus i maknuti što se maknuti može u tom periodu'.

Kakva su tvoja iskustva, imaš li neki savjet koji može pomoći Dori, sudjeluj u diskusiji ovdje.

Doznaj koji oblik tijela imaš u našem alatu.

Pročitaj specijal o celulitu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.